Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

07 Şubat 2019 - 14:18
TÜGVA Bulancak yeni dönem faaliyetleri başlıyor
TÜGVA Bulancak yeni dönem faaliyetleri başlıyor

TÜGVA Bulancak yeni dönem faaliyetleri başlıyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği 2018-2019 Eğitim-öğretim yılı ikinci dönem faaliyetleri başlıyor. Haftanın yedi günü vakıf merkezinde faaliyetler yapılıyor.

Ortaokul ve Lise öğrencilerimize dolu dolu bir dönem

Hafta sonları ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik faaliyetlerin devam edeceğini söyleyen TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “İlk dönem olduğu gibi ikinci dönemde faaliyetlerimiz devam edecek. Ortaokul öğrencilerimiz için Pazar günleri 12:00-17:00 saatleri arasında vakıf merkezimizde sosyal etkinlikler düzenlenmektedir. Yine lise öğrencilerine yönelik Pazartesi günleri 19:30’da Gençlik Söyleşileri, Cumartesi günleri 12:00-17:00 saatleri arasında sosyal faaliyetlerimiz olmaktadır.” Dedi.

Çarşamba ve Cuma günleri hanımlara yönelik faaliyetler

Göktekin “Çarşamba ve Cuma günleri Kadın ve Aile Koordinatörlüğümüz bünyesinde hanımlara yönelik faaliyetler sürdürülecektir. Çarşamba akşamları İslam’a Bakış Sohbetleri ve Cuma akşamları Filmhane Sinema geceleri ile hanımlarımız vakıf merkezimizde keyifli zaman geçiriyorlar.” Dedi.

Salı Günleri spor günleri

Gençlik alanında yapılan çalışmalarda sportif faaliyetleri de önemsediklerini vurgulayan İlçe Temsilcisi Göktekin “Salı günleri Spor Koordinatörlüğümüz bünyesinde gençlerimiz için Voleybol ve Halı Saha maçları gerçekleştiriliyor.” Dedi.

Göktekin yapılan tüm programlarda vakıf merkezimiz de bulunan imkanlar olan ücretsiz çay, masa tenisi, PS, internet hizmetlerinden gençlerimiz ve hanımlarımız faydalanabileceğini vurgularken “Yine özellikle hafta içi her gün vakfımız 10:00-21:00 saatleri arasında vakfımız açık. Bizi tanımak isteyen arkadaşlarımız TÜGVA Bulancak Sosyal medya hesaplarımızdan ya da bizzat vakfımıza gelerek bizi tanıyabilir, üye olabilir” dedi.



İsim Soyisim :
E-Mail :