Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
24.04.2024
Giresun / 11°C

07 Şubat 2019 - 14:46
Bulancak Galericiler sitesi yapımına başlandı
Bulancak Galericiler sitesi yapımına başlandı

Bir süre önce Bulancak Belediyesi tarafından sahil yolu, Pazarsuyu deresi köprüsü yanında yer alan 10 dönümlük alanda projelendirilen Oto Galericiler Sitesi için çalışmalara başlanırken, zemin betonu dökümü yapıldı.
Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını ve şehir içinde bulunan oto galericilerinin bu alanda toplanacağını belirten Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Böylece Bulancak’ın önemli sorunlarından birini daha rafa kaldırmış olacağız. Hem oto galerici esnafımız rahatlayacak hem de şehir rahat bir nefes almış olacak. Bulancak trafiğini de rahatlatacak bir gelişme olan Oto Galericiler Sitemiz ilçemize ve galerici esnafımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

CADDELER YIKANIYOR!

Yenilenen cadde ve sokaklarıyla hızla dönüşen ve modern bir görünüme kavuşan Bulancak genelinde yapımları ve çevre düzenlemeleri tamamlanan caddeler Bulancak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkanarak temizleniyor.

İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, bina cephe yenileme çalışmaları da tamamlanan 15 Temmuz Caddesi üzerinde yıkama ve temizleme yaparak, cadde üzerinde bulunan inşaat atıkları ve molozları da kaldırdılar. Güzel bir görünüme kavuşan caddede bulunan esnaf temizlik çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Recep Yakar’a teşekkür ettiler.
Cadde yıkama ve temizlik çalışmalarının devam edeceği belirtildi



İsim Soyisim :
E-Mail :