Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
28.03.2024
Giresun / 11°C

15 Şubat 2019 - 22:59
Bulancak CHP’de Şok İstifa!
Bulancak CHP’de Şok İstifa!

 

İki dönem Bulancak Belediye Başkanlığı için CHP’den aday olan ve önemli bir oy alan Fatma Karaibrahim Canik, CHP’den istifa etti.

Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Karaibrahim Canik, CHP’de ki vesayet anlayışına vurgu yaparak istifa ettiğini duyurdu.

Karaibrahim Canik, yaptığı paylaşımda; “Aktif siyasete başlarken büyük ideallerle katıldığım ve sadece güzel bir Bulancak için yıllardır mücadelemi sürdürdüğüm Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ediyorum. Vesayet ve ipotek altına alınan CHP’de ki kısır siyasete katlanma imkanım kalmamıştır. Bu süreçte benimle dava arkadaşlığı yapan beraber yürüyen tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, kadın ve gençlik kollarında çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
En büyük teşekkürümü ise bana evlerinin kapısını açan, sofralarında aşlarını paylaşan saygıdeğer Bulancaklı hemşerilerime ediyorum. Bu bir vazgeçiş değildir” dedi.
Karaibrahim Canik’in istifası CHP’de dengeleri değiştirecek bir olay olarak görülürken, başka bir partiden aday mı olacak, veya başka bir partiye mi geçecek sorularının cevapları önümüzde ki günlerde belli olacak.

Karaibrahim Canik’in istifasının CHP’ye kan kaybettireceği de iddialar arasında.

 



İsim Soyisim :
E-Mail :