Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
26.04.2024
Giresun / 11°C

15 Şubat 2019 - 23:00
Başkan Karabıçak’tan 15 Temmuz Şehidinin Annesine Vefa
Başkan Karabıçak’tan 15 Temmuz Şehidinin Annesine Vefa


Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak 15 Temmuz Şehidi İsmail Kefal'i ve merhume annesi Nurten Kefal’i unutmadı.
Başkan Karabıçak Şehit İsmail Kefal'in annesi merhume Nurten Kefal’in ölümünün yıl dönümünde mevlit okutturdu.
Karademir Köyü-Orta Mahalle Camii'nde okutulan mevlide Tirebolu Kaymakamı Salih Yüce, Tirebolu Müftüsü İdris Başkıran, Tirebolu ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, Jandarma Komutanı Hamdi Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, Tirebolu Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Durmuşkaya ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Okunan mevlidin ardından Şehit İsmail Kefal ve annesi Nurten Kefal için dua edildi.
Başkan Karabıçak;  15 Temmuz Şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan  (c.c) rahmet diliyorum. Gazilerimize de Rabbim uzun ve salih bir ömürler ihsan eylesin inşallah. Aziz milletimiz var olsun aziz milletimizin direnişiyle elhamdülillah Türkiye yeniden bağımsız bir Türkiye, kendi ayakları üzerinde duran bir Türkiye pozisyonundayız şu anda. Rabbim vatandaşlarımızın insanımızın eksikliğini vermesin. Tanklara, uçaklara, helikopterlere, kurşunlara karşı kendini siper eden o kahramanların anısını hürmetle yad ediyoruz.” Böyle bir evladını vatan için şehit eden Nurten annemizi saygı, sevgi ve hürmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun. Nurten annemizin geride kalan ailesine tekrardan baş sağlığı diliyorum dedi.
İsmail Kefal ve Nurten Kefal'in yakınları şehidimizin annesinin ölüm yıl dönümünü unutmayan Başkan Abdullah Karabıçak'a teşekkür dileklerinde bulundu.



İsim Soyisim :
E-Mail :