Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
20.04.2024
Giresun / 11°C

11 Mart 2019 - 12:19
TÜGVA Bulancak Kıraathanesi haftanın her günü açık
TÜGVA Bulancak Kıraathanesi haftanın her günü açık

TÜGVA Bulancak Kıraathanesi haftanın her günü açık

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak Ä°lçe TemsilciliÄŸi binasının teras katında bulunan TÜGVA Kıraathanesi vakfın aldığı kararlar haftanın yedi günü 10:00-22:00 saatleri arası gençliÄŸin ve Bulancak halkının hizmetinde.

Haftanın her günü açık olan Kıraathane’de gençliÄŸe ders çalışma, kitap okuma salonu gibi hizmetlerin yanında ücretsiz olarak PES oyunu, çay, kek ve internet imkanı sunuluyor. Kıraathaneye yerleÅŸtirilen bilgisayarla ile gençler bilgiye anında ulaÅŸabiliyor, keyifli bir ortamdan vakit geçiriyor

TÜGVA Bulancak Ä°lçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin yaptığı açıklama da “TÜGVA Kıraathanemiz Bulancak gençliÄŸinin hizmetinde. Aslında Kitap Kafe adıyla baÅŸladığımız bu projeye Sayın CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın çaÄŸrısı üzerine Kıraathane konseptiyle deÄŸiÅŸtirdik. Yine aynı çağırı üzerine çay ve kekleri ücretsiz yaparak gençlerimizin bizlere ulaÅŸmasını teÅŸvik etmek istedik. Gençlerimiz günün bir çok saatinde ÅŸehrin en merkezinde gençliÄŸin merkezi olan TÜGVA’da keyifli zaman geçirmek için bir çok sebebi var. Bizler gençlerimizin her alanda kendilerini yetiÅŸtirmeleri, nezih mekanlarda zaman geçirmeleri konusunda elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Bu duyguyla tüm gençliÄŸimizi kıraathanemizi çaya davet ediyorum” dedi.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :