Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
20.04.2024
Giresun / 11°C

26 Mart 2019 - 20:56
31 Mart Yerel Seçimleri Bulancak Meydan Mitingleri başladı.
31 Mart Yerel Seçimleri Bulancak Meydan Mitingleri başladı.

 

Bulancak Cumhuriyet Meydanında Salı günü (26.03.2019) yapılan günün en kalabalık ve coÅŸkulu mitingi saat 12.15’te baÅŸlayan AK Parti Meydan Mitingi oldu. Namaz saatine denk gelmesine, çok sayıda vatandaşımızın namaza gitmesine raÄŸmen coÅŸkulu bir kalabalıkla meydanda yerini alan AK Partililer, Belediye BaÅŸkan Adayları Recep Yakar, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Ä°l Genel Meclisi Üyesi adaylarını desteklediler.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: “Bulancak bu kış doÄŸalgaz’a kavuÅŸacak”

Mitinge, seçim çalışmaları ve bir dizi temaslar için Giresun’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın, Giresun Ä°l BaÅŸkanı Kenan Tatlı, Bulancak Ä°lçe BaÅŸkanı Necati Yıldırım da katıldılar.

Mitingde konuÅŸan Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Dönmez; “Ben enerji bakanıyım ve enerjiyi iyi tanırım. Bulancak’ta gördüÄŸüm enerji üst safhada. Ä°zninizle bu enerjiyi diÄŸer toplantılara da taşıyacağım. Bulancak’ta Recep Yakar baÅŸkanımız birçok hizmetleri tamamlamış ve yeni dönemle de ilgili güzel projeleri var. Bulancak’ta doÄŸalgaz altyapısı büyük oranda tamamlanmış. Önümüzdeki kış inÅŸallah Bulancak’ta doÄŸalgaza kavuÅŸmuÅŸ ÅŸehirlerimiz arasında yerini alacaktır. Sizlerin enerjisi ve desteÄŸiyle hizmete devam diyoruz. Recep BaÅŸkanımı size, sizi Allah’a emanet ediyorum”dedi.

BaÅŸkan Yakar; “Bulancak kararını vermiÅŸ”

Bulancak Belediye BaÅŸkanı ve AK Parti Belediye BaÅŸkan Adayı Recep Yakar’da yaptığı konuÅŸmasında, beÅŸ yılda yaptıkları hizmetleri anlatarak. “Biz yaptıklarımızı ortaya koyuyoruz. Bundan sonra yapacaklarımızın da projeleri, planları hatta kaynakları hazır. Bizim tek kaygımız hizmet ve Bulancak’tır. Bulancak’a talip olmak ciddi bir iÅŸtir. Yalanlarla iftiralarla yola giriyorsanız baÅŸtan kaybedersiniz. En azından biz yalanlarını yüzlerine vururuz. Afaki deÄŸil belgelerle konuÅŸuruz. Samimi olmayanların bu millete verecekleri bir ÅŸeyde olamaz. Siz bizi biliyorsunuz, biz sizi biliyoruz. Bu coÅŸkulu kalabalığı karşımda gördüm bir kez daha gurur duydum. Ä°ki aydır ev ev, esnaf esnaf, mahalle mahalle dolaşıyoruz. Görüyoruz ki; Bulancak kararını vermiÅŸ. Net konuÅŸmak gerekirse seçim bize hayırlı olsun. Sıkıntı yok!” diye konuÅŸtu.

BaÅŸkan Yakar, konuÅŸmasının sonunda, mitinge katılanları, bu akÅŸam yapılacak yeni projeler tanıtım toplantısı, ÇarÅŸamba günü yapılacak Ä°skele’nin ışıklarının yakılması töreni ile Ä°hsaniye mahallesi toplantısı ve gençlik konserine davet etti.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :