Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
24.04.2024
Giresun / 11°C

28 Eylül 2019 - 11:24
TÜGVA Bulancak Yeni Dönem Kurslarıyla da farkını ortaya koyuyor!
TÜGVA Bulancak Yeni Dönem Kurslarıyla da farkını ortaya koyuyor!

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği yeni dönem kurslarıyla dolu dolu bir eğitim dönemine imza atıyor. İlk öğretimden liseye, ev hanımlarından gençlere geniş bir yelpazeye hitap eden kurslar hakkında bilgi veren TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin; Aksiyon Genç İlim Erdem Okulu, Vakıf Okulu, Grafik Tasarım, Corel-Draw, Arapça, Ney, El Sanatları ve 5-6 grubuna hitap eden Kuran Kursları ile tüm gençleri kucakladıklarını ifade etti.

Kursların ücretsiz ve kayıtlarının başladığını ifade eden Göktekin, “Bizler yeni dönemde 5-6 yaş okul öncesi çocuklarımızdan ilkokulu, ilkokuldan ortaokul, ortaokuldan liseye, liseden üniversiteye, üniversiteden hayatın tüm alanında olan çocuk, genç ve hanımlara yönelik nitelikli projeler üretmeye gayret ediyoruz. Cumhuriyet meydanında bulunan binamızı gençlerimin hizmetinde tutmaya, sürekli uğrak merkezi olmaya gayret ediyoruz.” Dedi.

Göktekin “Gençlik Kitap Kahvemiz akşamları açık”

TÜGVA Bulancak Gençlik Kıraathanesinin haftanın yedi akşamı açık olduğunu hatırlatan Göktekin “TÜGVA Bulancak Kitap Kahve Gençlik Merkezi salonumuz haftanın her akşamı 19:00-22:00 saatleri arasında gençlerimize çay-internet ve kitap okuma salonu hizmeti vermektedir. Gençlerimiz şehrimizin merkezi noktasında keyifli zaman geçirebilecekleri bir ortamda buluşuyor” dedi.

Göktekin, “Tüm gençliği TÜGVA çatısı altında birleşmeye ve sağlıklı bir ortamda kendilerini geliştirmeye davet etti. Kayıtlar 15 Ekim’e kadar devam edecek.” Dedi.



İsim Soyisim :
E-Mail :