Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
16.04.2024
Giresun / 11°C

16 Ekim 2019 - 01:44
Barış Pınarı Harekâtına anlamlı destek!
Barış Pınarı Harekâtına anlamlı destek!

 

AK Parti Bulancak Gençlik Kolları, Suriye’nin kuzeyinde sürdürülen “Barış Pınarı Harekatına” destek amaçlı ilçede çalışan dolmuş hatlarına Türk bayrağı dağıttılar.

AK Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin kuzeyinde sürdürülen Barış Pınarı Harekatına destek vermek için ilçede çalışan; Giresun-Bulancak, Şehiriçi, Şemsettin ve Güzelyalı Pazarsuyu dolmuş hatlarında çalışan tüm araçlara asılmak üzere Türk bayrağı dağıtımı gerçekleştirdiler.

Gençlik Kolları Başkanı Kılıç, “Suriye’nin kuzeyinde terörist unsurlara karşı sürdürülen mücadeleyi tüm ülke olarak destekliyor ve önemsiyoruz. Bir taraftan kahraman askerlerimizin destanını izlerken, bir taraftan da tüm hissiyatımız ve dualarımızla yanlarındayız. Bunu ifade edebilmek adına ilçemizde çalışan tüm dolmuş araçlarına asılmak üzere Türk bayrağı dağıtımı gerçekleştirdik. Her zaman mazlumun yanında olan bu milletin duası askerlerimizledir. Allah askerlerimizin ayağına taş değdirmesin” diye konuştu.



İsim Soyisim :
E-Mail :