Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
28.03.2024
Giresun / 11°C

17 Aralık 2019 - 15:33
Tirebolular Bülent Akça İle Devam Dediler
Tirebolular Bülent Akça İle Devam Dediler

 

Bursa Tirebolular Derneğinin 4.cüsü gerçekleşen olağan genel kurulunda başkanlığa Bülent Akça güven tazeleyerek yeniden seçildi. Pazar günüdernek merkezindegerçekleşen kongre, üye ve misafirlerin katılımı ile yapıldı.

Genel kurul sonrasında konuşan Dernek Başkanı Bülent Akça “Yönetimimizde değişiklikler yaparak önümüzdeki döneme yeni yönetici arkadaşlarımızın da katılması ile daha iyi bir dönem geçireceğimizi umuyoruz. Tirebolu kültürü, coğrafyası, folkloru,Sofrası ve geleneklerine her zaman sahip çıkacağız.

Bursa Tirebolu Derneği olarak yedi yıldır yürütmüş olduğumuz sosyal kültürel ekonomik ve spor faaliyetlerinin yanı sıra yeni dönemde daha kurumsal çalışmalara ağırlık vereceğiz.Yaşadığımızgurbet ellerde geldiğimiz coğrafyayı unutmadan, coğrafyamızın kültürü ve geleneklerini ön planda tutarak çalışmalar yapacağız.

Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bürokratik siyasi ve ekonomik girişimlerimiz olacak ve bunlar kesinlikle ses getirecektir.Dahaetkili olacağız kongremiz tüm Tirebolulu hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Genel kurula, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Eski Milletvekili Hemşerimiz Zafer Hıdıroğlu, Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Korkut Aktaş, TİRDEF Genel Başkanı Necdet Ali Demirel, TİRDEF Teşkilatlanma Başkanı Kamil Sakal, Eski İl Genel Meclis Üyesi Hemşerimiz Hüseyin Güvendi, Türkiye Beyaz Ay Derneği Bursa Şube Başkanı Füsun Koyunlular, Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Yılmaz Özdemir ve STK başkan ve yöneticileri katıldı.



İsim Soyisim :
E-Mail :