Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
23.04.2024
Giresun / 11°C

08 Ocak 2020 - 11:17
Ariş Pırlanta ile Fark Yarat!
Tarzı ile fark yaratmak isteyen kadınlar için Ariş pırlanta bu sezonda da yeni bir koleksiyon hazırladı.
Ariş Pırlanta ile Fark Yarat!

Tarzı ile fark yaratmak isteyen kadınlar için Ariş pırlanta bu sezonda da yeni bir koleksiyon hazırladı. Şık ve ışıltılı tasarımlar her yaş grubundan kadının beğenisini kazanıyor.

Son dönemde mücevher sektöründe yükselen ve trendlere en çok yön veren markalarından birisi olan Ariş pırlanta, pırlanta küpe koleksiyonları ile de iddiasını korumaya devam ediyor. Modern, klasik ve sade Ariş kadını her daim havalı ve kendi özgün enerjisine sahip.  Sıra dışı olmayı seven, ezberleri bozan kadınlar, her dönem olduğu gibi stilinden ve kendi özgünlüğünden oldukça emin. Güçlü taşlar, dikkat çekici ışıltılar ile stilini tamamlayan kadınlar, Ariş pırlanta ile tarzını taçlandırıyor.

Gösterişli ve parlak pırlanta kolyeler her zaman çok moda. Hem fazla güçlü hem de cesur. Tüm kombinlerinizde fark yaratmak için pırlanta kolye ve pırlanta küpe modellerinin oluşturduğu birlikteliklere yer verebilirsiniz. Ariş pırlantada hem tarzı tamamlayan hem göze hitap eden, her şıklığı tamamlayan tasarımları bulacaksınız. Gönlünüzü fethedecek minimal ve modern tasarımlara merhaba deyin. Kadınlar ve pırlantalar birlikte hiç bitmeyen bir sevgi ilişkisine sahiptir. Mücevherler söz konusu olduğunda, kadınları mutlu edecek daha özel bir hediye düşünülemez. Doğanın izlerini taşıyan özel madenleri en değerlinize ve sizin için en özel olan kadına hediye edin. Dünyanın her yerinde kadınlar tarzlarını ifade etmek için pırlantanın cazibesinden faydalanır.

Pırlantalar yeryüzünün en benzersiz taşlarındandır çünkü ulaşılabilen pırlantaların çok azı temiz ve renksiz olarak çıkarılabilir. Pırlanta denilince akla gelen ilk marka Ariş pırlanta hem kolye hem de küpe modelleriyle her zaman farklı ve çok çekici. En çok tercih edilen anne çocuk kolye modellerinden dini kolyelere, inci kolyeler gibi zarif tasarımlardan tektaş kolyelere kadar zengin ürün yelpazesiyle sizleri bekliyor. Her biri birbirinden güzel modeller arasında seçim yapabileceğiniz onlarca tasarım, stil ve modern parçalar var. Benzersiz ve şık bir görünüm oluşturmak için Ariş pırlantanın  kolye modellerinden ilham alın. Muhteşem tasarımlarıyla pırlanta küpeler günlük olarak kullandığımız, kusursuz mücevherlere dönüştürüyorlar. Bir pırlanta küpe ile ister günlük stilinizde isterseniz özel bir davette ışıldayın.

 

 

 



İsim Soyisim :
E-Mail :