Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

09 Şubat 2020 - 13:40
Depremzede Çocuklar İçin Oyuncak Kampanyası
Depremzede Çocuklar İçin Oyuncak Kampanyası

 

AK Parti Bulancak Gençlik kolları, Elazığ depremi sonrası başlattıkları kampanyayla, Elazığ ve Malatya’da depremden etkilenen 0-6 yaş ve 7-18 yaş öğrenci grupları için oyuncak ve eğitim materyalleri topladılar.

AK Parti genel merkez gençlik kollarının koordinasyonunda ve Türkiye genelinde yürütülen kampanya, Bulancak’ta da AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç öncülüğünde yürütülüyor. Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem felaketi nedeni ile 0-6 yaş ve 7- 18 yaşlarına hitap eden ve ilçede bulunan hayırsever vatandaşlardan gelen oyuncak ve eğitim materyalleri toplanarak düzenlenip kolilendi.  Toplanan oyuncak ve eşyalar 8 Şubat’ta Elazığ ve Malatya’da ki çocuklara elden ulaştırılacak.

Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç, “Biz Türk milleti olarak Türkiye'de ve Dünya da tüm mazlumların umuduyuz, illerimiz de yaşanan bu afetten ötürü oradaki  kardeşlerimizi yalnız bırakmamak adına bizimde bir tuzumuz olmasını istedik, Bulancak olarak bizde genel merkezimizin başlattığı bu kampanyada yerimizi aldık. Türkiye’nin neresinde olursa olsun yaralarımızı hep birlikte saracağız. Oradaki çocukların yüzlerinde oluşacak tebessüm hepimizin içini ısıtacaktır. Allah ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın, afette hayatını kaybedenlere  Allah'tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum" dedi.



İsim Soyisim :
E-Mail :