Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

23 Nisan 2020 - 23:34
Yolların ÇİLESİ üstüne Bir Dilekçe yazdıracağım.
Yolların ÇİLESİ üstüne Bir Dilekçe yazdıracağım.

Yolların ÇİLESİ üstüne Bir Dilekçe yazdıracağım.. / Hikmet Okuyar

*......

AVUKATLAR BİR DİLEKÇEYİ Kaç Liraya YAZIYORLAR..Acaba ?

.....

Eğitimci Akademisyen Medya Mensubu Şair olmadan ÖNCE Bir DİLEĞİM vardı..Gerçekleştirmek için Hukuk Müşaviri AVUKAT olmak istedim ama olamadım..

*

87 yıldan beri Türk İslam Dünyasında ve Şiir Etkinlikleri aleminde; on milyonlarca sessiz çığlığa karıştığı için İbrahim Kalın Bey'e bile Av. Metin Feyzioğlu'na bile, Hakan Arif Ayık, Zihni Arslan, Turan Akşen, İsmail Şenol, Suat Akyüz ve Dursun Akkuş'a bile.. ulaştıramadığım; serbest ve hece tarzı çok ilginç bir deyişimin üstüne Bir sunum dilekçesi yazdıracağım..

......

Yıllların Belesini, Yoların Çilesi'ni kapsayan Dilekçeyi ; Başkanlara, vekillere, hak hukuk adalet ile bu kadar da olmaz ki diyenlere, muhtarlara, kitle iletişim uzmanlarına, medya temsilcilerine, güzel sanatlar öncülerine, kültür sanat dostlarına göndereceğim.. Şiir Yorumcusu Canlara da Ajanslara da ileteceğim.. Sağlıkla huzurla Gönül Seferberliği ile Üretim Seferberliği ile Ağaçlandırma Seferberliği ile Daha güzel bir DÜNYA için.. 23.Nisan.2020. Hikmet Okuyar Şema Gönüllüleri Başkanı, Şebingülü Bahçeleri Kurucu, Dağların ve Çobanların Şairi Bizim Hikmet.4



İsim Soyisim :
E-Mail :