Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

22 Ağustos 2020 - 14:46
Florürsüz Diş Macunu Çeşitleri
Florürsüz Diş Macunu Çeşitleri

 

Florürsüz diş macunu diğer diş macunlarından farklı olarak hiç florür içermez. Özellikli bir diş macunu çeşidi olduğundan özel olarak satın alınması gerekir. Ağız bakım ürünlerinden biridir ve florüre alerjisi olan kişiler rahatlıkla kullanabilir.

Standart diş macunlarının içeriğinde florür vardır. Bu maddenin özelliği diş çürüklerinin önlenmesine yardımcı olmasıdır. Ancak alerjiniz olduğu için ya da tamamen farklı bir sebepten dolayı diş macununuzun florür içermesini istemiyor olabilirsiniz. Bu durumda alışveriş yaparken florürsüz diş macunu tercih etmelisiniz.

Florürsüz Diş Macunu Markaları

Florürsüz diş macunu üretimi yapan farklı markalar vardır. Seçim yaparken kaliteli olandan yana olursanız ağız ve diş sağlığınız için daha iyi yapmış olursunuz. Dişlerinizi bu diş macunu ile günde en az iki kere fırçalayarak diş çürüklerinin önüne geçebilirsiniz.

Özellikle gece yatmadan önce dişlerin özenli bir şekilde fırçalanması önemlidir. Aksi takdirde dişlerinizin arasında kalan yiyecek artıkları gece boyu kalır ve diş çürüklerine neden olur. Etkili bir ağız ve diş bakımı sağlayan flüorürsüz diş macunlarını https://www.dermokilshop.com/gunluk-klasik-dis-macunu adresinden satın alabilirsiniz.



İsim Soyisim :
E-Mail :