Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

30 Aralık 2011 - 18:59
Almanya Cici Saray' da Şenlik Var
Kısa bir süre önce Almanya'nın WERDOHL kentinde hizmete giren ve sahipliğini işadamı hemşehrimiz Harun Cici'nin yaptığı ''CİCİ SARAY DÜĞÜN SALONU ''yılbaşı gecesi için hazırlıklarını tamamladı.
Almanya Cici Saray' da Şenlik Var

Kısa bir süre önce Almanya'nın WERDOHL kentinde hizmete giren ve sahipliğini işadamı hemşehrimiz Harun Cici'nin yaptığı "CİCİ SARAY DÜĞÜN SALONU " yılbaşı gecesi için hazırlıklarını tamamladı.

Gurbetçilerin yeni yıla huzurlu ve eğlenceli bir şekilde girmesi için gerekli özenin gösterildiğini ifade eden işadamı Harun Cici"Geceye Türk Müziğinin birbirinden saygın ve yetenekli isimlerini davet ettik. Ali Ayaz başta olmak üzere  Erdal Güvendi,Zeynep Birinci,Taner Olgun ve Grup Pınar yılbaşı gecesi gurbetçilerimizle olacaklar.Ayrıca yöre insanımız için ayrı bir anlamı olan kemençenin ustaları ve gençleri sabaha kadar eğlendirecek alanında uzman DJ'ler Cici Saray'da olacak dedi.  

Cici,tüm gurbetçileri yılbaşı gecesi CİCİ SARAY'a beklediklerini söyledi. Gece için rezervasyon yaptırmak isteyenler 0172 942 28 28 numaralı telefonu arayabilirler.Öte yandan detaylı bilgi için Cici Saray'ın www.cicisaray.de adlı internet sitesi de ziyaret edilebiliyor   

WWW.CİCİSARAY.DE   
 



İsim Soyisim :
E-Mail :