Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22243 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Ekim 2019 - 13:16

MESAİ GÖZETMEYİZ

Büyüt
Küçült
MESAİ

“MESAİ GÖZETMEYİZ”

 

Aralıksız devam eden yağış sonrası Duroğlu’nda birçok yerde toprak kayması yaşanırken Belediyenin azimli çalışması sonucu büyük bir hasar meydana gelmeden önlemler alındı.

 

Duroğlu’nda tam anlamı ile felaketin eşiğinden dönüldü. Yoğun yağış neticesinde Duroğlu mahalle yollarında toprak kayması ve su taşkını gibi afetler yaşanırken Belediye ekiplerinin gayreti sonucu olası felaketlerin önüne geçildi. Belediye ekipleri mesai gözetmeksizin çalışmalarını sabaha dek sürdürdü.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin; “Yoğun yağış neticesinde Beldemizde bazı mahalle yollarımızda çökmeler ve sel meydana gelmiştir. Belediye ekiplerimiz gerekli düzeltme çalışmalarını yaparak olası bir felaketin önüne geçmiştir. Öncelikle ekiplerimize bu hususta ellerinden gelen gayreti gösterdikleri için teşekkür ederim. Söz konusu Duroğlu olduğunda asla mesai gözetmeyiz” dedi.

 

MHP İL BAŞKANI İNCELEMEDE BULUNDU

 

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal’da bölgeye giderek Belediye Başkanı Halil Çetin ile birlikte incelemede bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir