Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17945 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Aralık 2019 - 18:35

MURAT AKTAŞ GÜVEN TAZELEDİ

Büyüt
Küçült
MURAT AKTAŞ GÜVEN

MURAT AKTAŞ GÜVEN TAZELEDİ

 

Genç Parti Giresun İl Başkanı tarafından Merkez ilçe Başkanı olarak atanan Murat Aktaş yapılan olağan kongre ile birlikte yeniden Merkez ilçe Başkanlığına seçildi.

 

Çoğunluk sağlanarak gerçekleşen 1. Olağan kongrede Merkez İlçe Başkanı Murat Aktaş yaptığı konuşmada; “Öncelikle kongremize katılarak şeref verdiniz. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda el ele, omuz omuza çalışarak önce yerel siyasette, sonra ülke siyasetinde en iyi şekilde yerimizi alacağız. Bizler Genç parti olarak, Mazlumun hakkını savunacak, emekçinin yanında durucağız. Daha güçlü bir ekonomi daha güçlü bir Türkiye için geliyoruz. Sayın Genel Başkanımız Cem Uzan’ın da dediği gibi artık açık Türkiye’nin önünü, durduramazsınız” dedi.

 

Tek Liste halinde gidilen seçimde yeniden Başkanlığa seçilen Murat Aktaş’ın yönetimi ise şu isimlerden oluştu.

Serkan Yılmaz, Ömer Kaya, Mustafa Zeki Öztürk, Hakan Kahyaoğlu, Eray Ayar, Sezer Aksu, Okan Kırış, Murat Türksever, Ertuğrul Dizdar Asil üyeliğe seçilirken; Arif Çifci, Cavit Yazıcı, Uğur Aksoy 26 delegenin oylarının tamamını alarak Genç Parti Merkez ilçe yönetimine seçildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir