Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14842 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2019 - 20:11

ÖNCELİK HAYATIN ÖNCELİK YAYANIN

Büyüt
Küçült
ÖNCELİK HAYATIN ÖNCELİK

ÖNCELİK HAYATIN ÖNCELİK YAYANIN

4-10 Mayıs Karayolu Trafik Haftası nedeniyle “Öncelik hayatın öncelik yayanın” temasıyla Bulancak’ta düzenlenen tören ve etkinlik programı renkli görüntülere sahne oldu.

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Belediye Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk ve Bahtiyar Hüsem, Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın ilçe protokolü ve vatandaşların katıldığı tören, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü’nün trafik güvenliği konulu konuşması ile başladı. Müdür Kovancı, Trafikte kurallara uymanın hayati önem taşıdığına dikkat çekerek, 2019 yılının Yaya Önceliği yılı ilan edildiğini, bu anlamda Bulancak’ta, Belediye ile birlikte bilgilendirici ve farkındalığı arttırıcı çalışmalar yaparak sürdüklerini söyledi.

Meslekte 50 yılını doldurmuş şoförlere plaket takdimi ile devam eden program, stantların gezilmesi, Emniyet Kemeri Simülatörü ve alkol gözlüğü gösterisi ile devam etti. İlk olarak , Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk ve Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’nın tecrübe ettiği Emniyet Kemeri Simülatörü vatandaşlarında yoğun ilgisini çekerek renkli görüntülere sahne oldu.

Program, öğrencilerin katıldığı “Trafikte yaya önceliği” temalı bisiklet turu startıyla sona erdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir