Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6297 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   07 Aralık 2013 - 11:51

Devlet BAHÇELİ ; Piraziz , MELİKOĞLU ile Güzelleşecek

Büyüt
Küçült
Devlet BAHÇELİ  Piraziz , MELİKOĞLU ile
Piraziz MHP Belediye başkan adayı Uğur MELİKOĞLU bugün Ankara’da MHP genel başkanı,

Devlet BAHÇELİ ; Piraziz , MELİKOĞLU ile Güzelleşecek

Piraziz MHP Belediye başkan adayı Uğur MELİKOĞLU bugün Ankara’da MHP genel başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.  Piraziz Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Uğur MELİKOĞLU , Ankara’da Piraziz için çözüm aramaya devam ediyor.

Melikoğlu Piraziz için bugüne kadar açıklamış olduğu noter onaylı tüm projelerini genel merkezle paylaştı. MHP teşkilatının desteğini alan Melikoğlu MHP Genel başkanı Devlet BAHÇELİ’nin de görüşlerini aldı. Piraziz’in coğrafi , kültürel ve idari yapısından oluşan dosyaları Devlet Bahçeli ile paylaşan MELİKOĞLU Piraziz’in mevcut sorunlarını ve bu sorunların nasıl çözüme kavuşacağını tek tek Bahçeli’ye anlattı.

BAHÇELİ ; Melikoğlu Piraziz için bir şanstır. Piraziz Belediye’sini aldığımız gün itibarıyla teşkilat olarak tüm desteklerimizi Piraziz’e sunacağız. Piraziz’li vatandaşlarım şuna inansın ki Piraziz Melikoğlu ile güzelleşecek dedi. 

Melikoğlu ise Ankara Ziyaretinden sonra konuştu ;

Piraziz için gece gündüz çalışıyoruz. Tek hedefimiz Piraziz’i Türkiye’ye kazandırmak bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.. İlçemiz Piraziz İktidar Partisi tarafından yönetildiği halde 20 yıl geriden ilerliyor. Piraziz’de bir adliye binası yok , bir itfaiye aracı yok , cenaze aracının durumu ortada çöp sorunu , yol sorunu aldı başını gidiyor bunlara çözüm üretmek için buradayız. Değerli genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye Piraziz’in tüm sorunlarını anlattım kendisi saolsun sonsuz destek vereceğinin sözünü bizlere verdi. Bizde bu sözün doğurmuş olduğu güç ile daha da gayretli çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir