Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11770 kez okundu. | Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   02 Aralık 2013 - 13:50

Diş Hekimliğinde Estetik Yaklaşımlar Sempozyumu

Büyüt
Küçült
Diş Hekimliğinde Estetik Yaklaşımlar
Giresun Şifa Sağlık Gönüllüleri Derneği (ŞİFA-DER)’in bağlı bulunduğu Uluslararası Doğu Sağlık Federasyonu (UDOSAF) tarafından, Palandöken Dağı'ndaki bir otelde ''Diş Hekimliğinde Estetik Yaklaşımlar Sempozyumu'' düzenledi.

DİŞ HEKİMLİĞİNDE ESTETİK YAKLAŞIMLAR SEMPOZYUMU

Giresun Şifa Sağlık Gönüllüleri Derneği (ŞİFA-DER)’in bağlı bulunduğu Uluslararası Doğu Sağlık Federasyonu (UDOSAF) tarafından, Palandöken Dağı'ndaki bir otelde "Diş Hekimliğinde Estetik Yaklaşımlar Sempozyumu" düzenledi.

Giresun’da faaliyet gösteren diş Hekimlerinde katıldığı Sempozyuma, Hakkari ,Ağrı, Artvin, Ardahan, Kars, Van, Gümüşhane, Iğdır, Bayburt, Erzincan, Elazığ, Erzurum Ordu, Giresun, Rize, Trabzon, İstanbul, İzmir, Ankara'dan gelen katılımcılar yer aldığı sempozyuma UDOSAF Başkanı Hamit Acemoğlu, Erzurum Diş Hekimleri Odası Başkanı Alper Eminoğlu, AtatürkÜniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Ertaş, diş hekimleri ve sağlıkçılar katıldı.

Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Acemoğlu, sağlık alanında sosyo-kültürel etkinliklere imza attıklarını ifade etti. Acemoğlu, sosyal sorumluluk kapsamında UDOSAF olarak Somali'de 35 kişilik bir ekiple Kurban Bayramı'nda sağlık hizmeti sunduklarını belirterek, "Sağlık alanında geniş çaplı projelere de imza attık. Sağlığın her alanında proje ve çalışmalar yapıyoruz. Toplumun sağlık problemlerini önemsiyoruz. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz sempozyumla mesleki bilgi ve tecrübeleri paylaşacağız" dedi.

Dişçilik Fakültesi Dekanı Ertaş da Diş Hekimliği Fakültesi'nin böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluk verdiğini söyledi.Atatürk Üniversitesi'nin üniversite kuran bir üniversite olduğunu belirten Ertaş, "Üniversitemizle beraber fakültemizin şöyle bir özelliği var, fakültemiz ve üniversitemiz sürekli göç veren bir üniversite, fakülte öğretim görevlilerimizi diğer fakültelere transfer etmektedir. Bu bizi hem üzüyor hem de mutlu ediyor. Bundan dolayı fakültemizdeki eğitimin ülkemizdeki 4 bir tarafa yayılması bizi mutlu etmektedir. Dişçilik Fakültesi, Türkiye'nin 7 bölgesinden ve Orta Asya'dan hasta ve öğrenci kabul ediyor" dedi.

Dişçilik eğitiminde teknolojik gelişmelerin önemine değinen Ertaş, şunlar kaydetti:"Diş hekimliği eğitimi oldukça kapsamlı bir tıp eğitim sistemidir. Bu eğitimlerde teknolojik gelişmelerin yakından takip edilmesi gerekiyor. Bizler de bu meslek mensubu olarak teknolojiye ayak uydurmak zorundayız. Mutlaka bu gelişmelere statik kalmayarak bu dinamik ortama ayak uydurmalıyız" diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir