Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12855 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2017 - 01:54

Ümraniye Çanakçı Dernekleri İftarda Sofrasında Buluştu

Büyüt
Küçült
Ümraniye Çanakçı Dernekleri İftarda Sofrasında

**Ümraniye Giresun Çanakçı ve çevre köyleri derneğinin düzenlemiş olduğu geleneksel iftar programı Ümraniye Kâzım Karabekir Topağacı mahallesindeki Merkez Efendi Camisi bahçesinde yapıldı.

Okunan Kuran-ı kerim ve dualar ile birlikte Yağmurun bereketi ile gerçekleşen iftar sofrası buluşmasında Ümraniye Çanakçı ve Çevre Köyler Derneği Başkanı Sezer Kadakal, birlik, beraberlik mesajları vererek yaptığı konuşmada; Bu güzel mübarek iftar soframızda buluşup birlikte iftar etmenin manevi huzuru ve mutluğunu yaşıyoruz. Sizlerine bildiği gibi kısa bir zaman önce babamın vefatı üzerine cenaze, dolayısıyla ramazanın bir araya gelmesi sebebiyle bu yıl iftar soframızı kıza bir zaman diliminde gerçekleştirmek zorunda kaldık. Yağmura rağmen uzaktan ve yakında iftar soframıza katılan siz değerli misafirlerimize şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Dernek olarak sosyal çalışmalarımızı her gün genişletmekte ve yenisini eklemekteyiz, bunun için gayret ediyoruz, Allah birlik, beraberliğimizi daim etsin’ ’dedi.
**Ümraniye Çanakçı ve Çevre köyleri Dernek Başkanı Sezer Kadakal ve Yönetim Kurulu üyeleri Murat Kadakal, Yusuf Şükür, Alparslan Koca, Asım Karasakal, Mehmet Karasakal, Mehmet Katırcı, Mehmet Öncü, Cengiz Topal, Enver Karasakal ve Burhan Karaman misafirleri ve vatandaşlar ile iftar programda tek tek ilgilenerek afiyet olsun dediler.
Çanakçı’lı Öncel Kuğu'nun sahip olduğu yemek fabrikasının hazırladığı ve hizmet sunduğu iftar programına İstanbul Ticaret Borsası meclis üyeleri, Ümraniye RADİSTANBUL görüntüleme merkezi Dr. Meral Ustaoğlu, Eğitimci British English hocası Şenol Güllü, Sağlık danışmanı Ahmet Gedik, Giresun Dergisi Remzi Mamaşoğlu, Kanal 28 Soner Öncü ve ekibi, Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, Giresun Federasyonu yönetim kurulu üyesi Öncel Kuğu ile Dernek Başkanları ve davetliler katıldı.

SADİ TOYGAR



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir