Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8200 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   30 Eylül 2013 - 00:50

Bahçeli, Giresun adaylarını açıkladı

Büyüt
Küçült
Bahçeli, Giresun adaylarını
Giresun'da belirlenen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayları Başkent'te açıklandı.

Giresun'da belirlenen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayları Başkent'te açıklandı.

Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen 2014 Mahalli İdareler Seçimi Aday 1. Aday Takdim Toplantısında Dr. Orhan Erzurum’un MHP'den Giresun Belediye Başkan adaylığı kesinleşti.

Açıklanan 9 büyükşehir, 12 il, 187 ilçe ve 47 belde belediye başkan adayı arasında Giresun merkez, bazı ilçe ve beldede yer aldı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Giresun’da kesinleşen İl Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını takdim ederek başarılar diledi.

Giresun Belediye Başkan adayı Erzurum’un yanı sıra adaylıkları kesinleşen ilçe belediye başkan adayları şöyle; Eynesil Halil Cansız, Görele Muhammet Demirbaş, Çanakçı Sebahattin Şenel, Tirebolu Fatih Meşe, Espiye İbrahim Önal, Yağlıdere Şevket Kaya, Keşap Dr. Nihat Yılmaz, Piraziz Uğur Melikoğlu, Şebinkarahisar Hasan Tombul, Görele Çavuşlu Hüseyin Arslan, Eynesil Ören İsmet Kart ve Bulancak Aydındere Ömer Aydoğdu.”

MHP İl Başkanı Ozan Köymen, 2014 yerel seçimleri öncesi il başta olmak üzere 9 ilçe ve 3 beldede belediye başkan adaylarını belirlediklerini belirterek, belirlenen bu 13 yerde çok iddialı ve zafere en yakın parti olduklarını ifade etti. Köymen, diğer ilçe ve belde belediye başkan adaylarının ise önümüzdeki günlerde belirleneceğini sözlerine ekledi.

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum'da yerel yönetimlerde iktidar olmaya talip ve hazır olduğunu vurgulayarak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin hedefleriyle, ilkeleriyle, üretken belediyecilik vizyonuyla, yetişmiş kadrolarıyla ve tertemiz idealleriyle millete hizmet etmeye kararlı olduğunu kaydetti. Erzurum, “Biliniz ki, ülkemizin başka şansı, başka yolu, başka çaresi kalmamıştır. Bizim haricimizdeki tüm alternatifler tükenmiştir. Milletçe üzerimizdeki ölü toprağın kaldırılması, durgunluğun aşılması, gerilemenin bitirilmesi şarttır ve tek umut da buradaki muazzam inanmışlıktır" dedi.

"Yürekten bağlandığımız aziz milletimiz bizlerden çok şey umuyor" diyen Erzurum şunlara yer verdi; "Tıpkı Orhun’dan seslenen Bilge Kağan gibi, tıpkı Söğüt’ten Bismillah diyen Ertuğrul Gazi gibi, tıpkı Haçlıları şaşkına çeviren Kılıçarslan gibi, tıpkı Bizans’ı deviren Fatih gibi, tıpkı düşmanı İzmir’de süpüren Mustafa Kemal gibi, tıpkı tabutluklara dar gelen Başbuğ Türkeş gibi, bizlerde bir devri kapatmak için heyecanlıyız, azimliyiz, imanlı ve atılganız. "



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir