Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 46416 kez okundu. | Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   28 Aralık 2016 - 13:54

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden Duyuru

Büyüt
Küçült
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden

Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi ile gerçekleşen afiliasyon (ortak kullanım) protokolü gereğince 2 Ocak 2017 Pazartesi gününden itibaren Debboy mevkiinde bulunan Nizamiye yerleşkesi, yeni adıyla Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binası olarak hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.

Konuya ilişkin olarak Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklama şöyle:

“Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi arasında gerçekleşen afiliasyon (ortak kullanım) protokolü gereğince Debboy mevkiinde bulunan Nizamiye yerleşkesi, yeni adıyla Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binası olarak kullanılacak ve 2 Ocak 2017 Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacaktır.

Özellikle Göz Hastalıkları ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastalıkları alanında merkez konumda olacak olan Nizamiye yerleşkesinde, Göz hastalıkları ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastalıkları ile ilgili tüm teşhis ve tedavi işlemleri gerçekleştirilebilecektir.     6 adet Göz Hastalıkları Polikliniği, 2 adet Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniği olmak üzere 12 ayrı branşta hizmet verilecektir.

Nizamiye Mah. Orhan Yılmaz Cad. Mumcular Sok. No: 1 Merkez/Giresun adresinde bulunan Nizamiye yerleşkesinde;

Göz ,                                                                         Kulak Burun Boğaz , Ortopedi ve Travmatoloji, Genel Cerrahi, Nöroloji, Üroloji, Dahiliye, Cildiye, Enfeksiyon, Kardiyoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon,        Psikiyatri alanlarında poliklinik hizmetleri verilecektir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir