Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10606 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Mayıs 2013 - 11:20

Türkiye' de Kadın ve Siyaset Tartışıldı

Büyüt
Küçült
Türkiye de Kadın ve Siyaset
Tüm Bürokrat ve İş Adamları Derneği, Ankara JW Marriot Otel’de Kadın ve Siyaset konulu bir toplantı düzenledi.

TÜRKİYE’DE KADIN VE SİYASET TARTIŞILDI

JW MARRIOT OTEL’DE ÖZEL BİR GECE DÜZENLENDİ

Tüm Bürokrat ve İş Adamları Derneği, Ankara JW Marriot Otel’de Kadın ve Siyaset konulu bir toplantı düzenledi. Toplantıyı Ak Parti Merkez Teşkilatı Halkla İlişkiler Müdiresi Hatice PEKESEN organize etti. Programın sunuculuğunu Gümrük Müsteşarlığı Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hüseyin Avcı yaptı.

Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın ASAN, AK Parti Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve AK Parti İzmir Milletvekili İlknur DENİZLİ, Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı  Müsteşarı Ahmet ZAHTEROĞULLARI, Akil İnsanlar Heyeti üyesi Prof. Dr. Beril DEDOĞLU ile çok sayıda Milletvekili, Bürokrat, Akademisyen, İş adamı, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı ve Yöneticileri katıldı.

TÜMBİAD yöneticileri Cevdet AKAY, Fatih AYDIN, Arif EKŞİ, Özge EVLEK, Alaattin BAYRAKTAR’ın da katıldığı toplantıda Türkiye’de kadın olmak ve kadının Türk Siyasi tarihindeki yeri başlıkları tartışıldı.

Aynı  zamanda Çamoluk Derneği Burs Komisyonu Başkanı da olan Fatih AYDIN, toplantıya Maliye Bakanlığı E-Beyanname Koordinatörü  Yaşar Şahinkaya ve Vergi Müfettişi Gürbüz GÜLCAN ile birlikte katıldı.

TÜMBİAD Genel Başkanı Cevdet AKAY’ın “Kadın her devrin kahramanıdır, kadının olduğu her yer güzeldir.” sloganı ile kapattığı toplantının sonuç bildirgesinin e-kitap halinde www.tumbiad.com adresinde yayımlanacağı öğrenildi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir