Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19323 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   23 Ekim 2019 - 17:18

Krampon

Büyüt
Küçült

Futbolda sıklıkla kullanılan ve olmazsa olmazlarından olan kramponlar, taban altına sabitlenmiş çivileri ile sahalarda diğer klasik düz zemin ayakkabılara göre daha iyi tutunarak koşma ve top sürme konforu bu ayakkabılar sayesinde sağlanmaktadır. Tam olarak topa vuruş konforu ve hız ile orantılı düşünülerek üretilen kramponlar aynı zamanda kullanılan dış sert malzemesi sayesinde erkenden eskimeyerek uzun süreler kullanım ömrünü insanlara sunmaktadır. Özellikle çimlerde kullanılmak üzere metal çivili kramponçeşitleri sadece çimlerde kullanmak üzere tasarlanmıştır. Bu tarz kramponları kesinlikle halı sahalarda kullanmamalısınız. Aksi taktirde hem halı sahaya zarar verirsiniz hem de kramponlarınız halı saha üzerinde rahat etmeyeceği gibi futbol zevkiniz de buna orantılı olarak düşecektir. Aynı zamanda halı sahalar için de üretilmiş olan plastik çivili kramponlar da mevcuttur. Bu plastik çivili kramponları da sadece halı sahalarda kullanmalı, beton ya da asfalt zeminde futbol oynarken kullanmamalısınız. Aksi taktirde kramponların altı eriyecektir ve daha uzun süre sizlere hizmet veremeyecektir.

Krampon Çeşitleri ve Fiyatları
Çeşitliliği ve fiyatları açısından insanlara ve futbol severlere büyük hizmetler sunan firmalar, her bütçeye uygun krampon çeşitleri üretirken gelen arz talep döngüsüne göre ürünler üretiyorlar. Yapılan kramponlar dünya standartlarına uygun ve her ayak numarasına göre uygun bir şekilde tasarlanarak üretiliyor. Bu sayede bu ürünlere sahip olan kişiler uzun süreler kullanım garantisi kapsamına alınarak mutlu bir spor hayatı sürüyorlar. Bunun gibi kramponlara ve çeşitlerine ise https://www.lescon.com.tr/krampon/ üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyorlar.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir