Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9981 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2017 - 20:07

Ordu Alucralılar Derneğinden Halep'e Yardım

Büyüt
Küçült
Ordu Alucralılar Derneğinden Halepe

HALEP'de zulme ve vahşete maruz kalan ve 6 yıldır insanlığı utandıran bu duruma Türk milleti olarak seyirci kalmadık.

HALEP'de insanlığın yanında binlerce yıllık kadim medeniyetin eserleri de katledildi. Bu katliamların müsebbibi olan Hristiyan ve Yahudi dünyası tüm silahlarını İslam coğrafyalarında test ediyor.

Sınırlarımız ayrı olsa da ortak inancın, ortak kültürün ve aynı coğrafyanın insanlarıyız. Maalesef masum insanlar ve çocuklar öldürülüyor, aileler parçalanıyor, insanlık katlediliyor.

"HALEP'te insanlık ölmesin" ve "HALEP'e Seyirci Kalma" adı altında ülke genelinde yapılan yardım kervanına Ordu Alucralılar Derneği'de katıldı.

Bu nedenle OBB, İHH VE STK' lar yardım kampanyası düzenledi. Bu kampanyaya destek veren Alucralı hemşehrilerimiz adına Ordu Alucralılar Dernek Başkanı Abdullah ERGÜN konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları iletti:

"Ordu Alucralılar Derneği olarak yaptığımız yardım çağrısına hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Kısa zamanda bir kamyon giyecek ve gıdanın yanında nakit para yardımı da yapıldı. Yardımlar OBB ve İHH aracılığıyla HALEP'e gönderildi. Emeği geçen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Allah islam coğrafyasında bir daha böyle acılar göstermesin" dedi.
     
Yapılan törenin ardından yardım tırı dualarla uğurlandı. Törene; Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, OBB Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Alucralılar Dernek Başkanı Abdullah Ergün ile vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Haber: Temel Demiröz/Ordu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir