Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5721 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Aralık 2013 - 12:52

Eyüp Halkı Dünya Gündeminde

Büyüt
Küçült
Eyüp Halkı Dünya
Yerel Seçimlerde Aday Adayı Patlaması Yaşanan EYÜP’te Vatandaş ''Eyüplü Başkan İstiyor!...''

EYÜP HALKI DÜNYA GÜNDEMİNDE

Yerel Seçimlerde Aday Adayı Patlaması Yaşanan EYÜP’te Vatandaş “Eyüplü Başkan İstiyor!...”

İl ve ilçelerde yerel seçimlerde adaylık heyecanı tüm hızıyla sürüyor. İstanbul’da en çok aday adayı çıkan Eyüp ilçesinde ise heyecan dorukta. Aday adayları listeye girebilmek için yazılı, görsel ve sosyal medyada yoğun bir çaba sarf ederken, Eyüplüler bu konudan rahatsızlıklarını her ortamda dile getirmeye başladı.

Kamuoyu yoklamalarında, anketlerde Eyüp Belediye Başkanında istedikleri kriterleri sıralayan Eyüplüler, aday sayısının artması üzerine seslerini yükselterek sosyal medyada da bir araya geldiler. Eyüplülerin her fırsatta, her ortamda dile getirdikleri şey ise şu:
 “EYÜP’E EYÜPLÜ BAŞKAN İSTİYORUZ...”

Eyüp’te tüm partilerden aday adaylığı için şu ana kadar 50’ye yakın aday müracaatta bulundu. Aday adayları, listeye girebilmek için çalışmalarını son hızla sürdürüyor. Ak Parti bazı illerde belediye başkan adaylarını açıklarken, CHP örgüt bazlı ön seçim yaparak adaylarını belirlemeye çalışıyor. İstanbul’da belediye başkanlığı için hangi isimlerin yazılacağı merakla beklenirken ilçelerdeki aday adayları da yaptıkları tanıtım çalışmalarıyla seslerini duyurmaya çalışıyor.

Geçmişe oranla bu seçimlerde sosyal medyanın kullanımının çok daha yoğun olacağı görünürken,  aday adayları kampanyalarını ağırlıklı olarak bu alanda sürdürüyor. Facebook, twitter üzerinden yaptıkları çalışmaları mesajlarla görsellerle vatandaşlara ulaştıran aday adayları, cep telefonu sesli mesajları ve SMS’lerle de yoğun bir kampanya sürdürüyor.

2014 Yerel Seçimlerine geri sayım başlarken, aday patlaması yaşanan Eyüp’te ise vatandaşların twitter üzerinden başlattıkları “Eyüp’e Eyüplü Başkan İstiyoruz” hashtag’i geçtiğimiz hafta Türkiye’nin sosyal medyada konuşulan en önemli konuları arasına girdi. Eyüplülerin bu konuda attıkları binlerce tweet, 30 Kasım Cumartesi günü sosyal medyada onları dünya sıralamasına soktu. Şimdi gözler Ankara’da ve siyasi partilerin Eyüp Belediye Başkanlığı için göstereceği isme kitlendi.
Eyüplüler Eyüplü başkan istiyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir