Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 25832 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Aralık 2017 - 18:47

Başkan Karadere Espiye Yıkım Ekibi Gençliğiyle Buluştu.

Büyüt
Küçült
Başkan Karadere Espiye Yıkım Ekibi Gençliğiyle

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, sosyal ve kültürel faaliyetlere halkın içinde yer almaya devam ediyor.Başkan Karadere Espiye Yıkım Ekibi gençliği ile bir araya geldi. Gençlerin istek ve önerilerini dinledi.Gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Karadere, gençlerin yaşadığı sorunların bizlere iletilmesi ve çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunmak istediklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti. "Gençlik, ülkemizin sadece zenginliği değil, aynı zamanda dinamizminin ve değişim potansiyelinin kaynağıdır. Genç nüfusa sahip olmak Türkiye için büyük bir imkan ve fırsattır. Ancak, gençlerimizin çoğu iyi eğitilmiyor, işsiz bırakılıyor, enerjileri bastırılıyor, söz hakkı verilmiyor, güvenilmiyor ve hatta zaman zaman bir tehlike unsuru olarak görülüyor, biz toplumun gençlere, gençlerin de ülkemize güvenini sağlamayı temel hedeflerimiz arasında görmekteyiz. Hedefimiz, özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, sorgulayan, kendi toplumunun ve evrensel anlayışın doğrularından haberdar olan ve hayatın güçlükleri ile baş edebilecek donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirmektir. Gençlere yönelik verilen sözlerin yerine getirilmesi içinde çalışmalara başladıklarını ifade ederek "bizim projelerimiz dışında her kesimden gençlerimizin bizlere sunacakları fikirlere de açığız." dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir