Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22224 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   08 Mart 2019 - 09:42

Şenol öğretmen Almanya’da yan gelip yatmıyor

Büyüt
Küçült
Şenol öğretmen Almanya’da  yan gelip


Şenol öğretmenden 23 yılda 23 Nisan kutlaması

Tevfik KARA /OELDE(TR Haber)
ALMANYA’nın Warendorf (Ahlen)  bölgesinde Türkçe öğretmenliği yapan Giresun/Tirebolulu Şenol Yıldız (45)  23. Eğitimcilik yılında 23. Çocuk Bayramını kutlamaya hazırlanıyor. Şenol Yıldız, Almanya’daki eğitimciliği süresinde hiç bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını es geçmedi.
23 yıldan beri Warendorf  ve çevresinde Türkçe öğretmenliği yapan Şenol Yıldız: “Üniversiteyi bitirdikten sonra  Türkiye’de görev yapmadan Almanya’ya geldim. Ve büyük bir mücadeleden sonra Warendorf çevresinde görev almayı başardım. ‘salla başını, al maaşını’  düşüncesinde hiç olmadım. Çocuklarımızı Türklük bilinci ve şuuruyla en iyi şekilde yetiştirmeye özen gösteriyorum” dedi.
AVRUPA’DA MİLLİ ve DİNİ BAYRAMLAR ÖNEMLİ
 Avrupa’nın bir nevi mahrumiyet bölgesi olduğuna dikkat çeken eğtimci Şenol Yıldız sözlerini şöyle noktaladı: “Malum Avrupa’da yaşıyoruz. Milli ve dini bayramları burada çoluk-çocuk, yaşlı-genç demeden birlik beraberlik içinde kutlamalıyız. Bu kutlamalar hem birlik-beraberlik hem de kimliğimizi koruma adına çok önemlidir. Zira bu tür kutlamalar asimilasyonun önündeki en büyük engeldir. Görev yaptığım yerlerde ki velilerin de bana yardımcı ve destek olmalarıyla 22 yılın hepsinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık. Bu sene 23. Öğretmenlik yılım. Ben, ekibim ve çocuklarım gibi gördüğüm öğrencilerimle 23. Nisan’ımızı Oelde şehirinde kutlayacağız. Hedefim 23 Nisan coşkusunu 50’ye tamamlamak” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir