Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 46392 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2019 - 10:06

ŞERAFETTİN VURGUN BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Büyüt
Küçült
ŞERAFETTİN VURGUN BAŞKAN YARDIMCISI


Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından yapılan görevlendirme ile Belediye Başkan Yardımcılığına Şerafettin Vurgun getirildi.
31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen ve 8 Nisan 2019 tarihinde mazbatasını alarak resmen görevine başlayan Başkan Şenlikoğlu, çalışma kadrosunu belirlemeye başladı.
Belediyemizde yaklaşık 10 yıldır Makine İkmal Müdürü olarak görev yapan Şerafettin Vurgun, memur kadrosundan Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun’a bağlı müdürlükler; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Hal Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü,  İtfaiye Müdürlüğü, Sivil Savunma Uzmanlığı, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü.

Başkan Yardımcısı Vurgun’un özgeçmişi;
20.11.1975 tarihinde Giresun Dereli İlçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Dereli’de, Lise Öğrenimini Trabzon Lisesinde tamamladı. Lisans Eğitimini 1999 yılında Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde yaptı. Ayrıca Karadeniz Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde Yüksek Lisansını bitirdi. 2001-2005 yılları arasında özel bir şirkette şantiye şefliği görevlerinde bulundu. Aralık 2005 tarihinde Belediyemizde Mühendis olarak göreve başladı. Sırasıyla Özel Kalem Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Etüt Proje Müdürlüğü ve Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü görevlerini yürüttü. Evli ve 2 çocuk babası olan Şerafettin Vurgun, 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Aytekin Şenlikoğlu tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir