Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7783 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2022 - 09:11

AK PARTİ BROŞÖRLER DAĞITIYOR

Büyüt
Küçült
AK PARTİ BROŞÖRLER

 

AK Parti Genel Merkez tarafından belirlenen, yeni ekonomi sisteminin anlatıldığı, broşör dağıtımı Giresun merkez dahil tüm ilçelerde gerçekleşti.

Broşörün Gelecek Vizyonu Başlığı altında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın şu sözleri yer aldı.

EMANETİ MİLLETİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜNDEN BU YANA GÜZEL ÜLKEMİZİ AYDINLIK BİR GELECEĞE KAVUŞTURMAK, HER İNSANIMIZI MUTLU VE MÜREFFEH KILMAK İÇİN GECEMİZİ GÜNDÜMÜZE KATARAK, AŞKLA, ŞEVKLE, KARARLILIKLA ÇALIŞtık

GEÇTİĞİMİZ 19 YILDA EĞİTİMDEN SAĞLIĞA, ULAŞIMDAN SANAYİYE KADAR HER ALANDA ÜLKEMİZİN ALTYAPISINI EN İLERİ SEVİYEYE TAŞIDIK. BU SÜREÇTE MARUZ KALDIĞIMIZ NİCE SALDIRILARA GÖĞÜS GEREREK TÜRKİYE’Yİ, CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL HEDEFLERİNE ERİŞMİŞ OLARAK HAZIRLAMAK İÇİN KESİNTİSİZ MÜCADELE YÜRÜTTÜK.

YENİ BİR YÜZYILIN İLK ÇEYREĞİNDE, BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFİNE HİÇ OLMADIĞIMIZ KADAR YAKINIZ. HER ALANDA ÜLKEMİZİ 2053 VİZYONUNA HAZIRLIYORUZ. YATIRIMLA, İSTİHDAMLA, ÜRETİMLE ÜLKEMİZİ DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 EKONOMİSİ ARASINA GİRMESİNİ SAĞLAYACAK ADIMLARI ATIYORUZ.

TÜRKİYE, ÖNÜMÜZDEKİ ASRIN LİDER ÜLKELERİ ARASINDAKİ YERİNİ ALDIĞINDA, GÜVENLİKTEN EKONOMİYE HER ALANDA DİLE GETİRDİĞİ ‘DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR’ İTİRAZINA UYGUN ŞEKİLDE DAHA ADİL, DAHA YAŞANABİLİR, DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR KÜRESEL DÜZENİN İNŞASINDA ÖNCÜ ROL ÜSTLENECEKTİR.

AK Parti İl Başkanı broşör dağıtımı ile teşkilat mensuplarıyla gurur duyduğunu, yediden yetmişe her bireyin, soğuk kış demeden yeni ekonomi modelini içeren broşörlerimizin dağıtıldığını söyledi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir