Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 33760 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Temmuz 2019 - 01:17

BURCU & AZİZ CİCİ SARAY’DA FİNAL YAPTILAR

Büyüt
Küçült
BURCU & AZİZ CİCİ SARAY’DA FİNAL

CİCİ ailesi 7 ay içinde önce Hakan sonra Burcu’nun mürüvetlerini gördüler


Tevfik KARAOSMANOĞLU / WERDOHL (TR Haber)
Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaletinin, Sauerland Bölgesinde düğün salonu işletmeciliği ve emlakçılık yapan Giresunlu hemşehrimiz Harun Cici ve Hatice Cici çiftinin keyiflerine diyecek yok…

ÖNCE HAKAN SONRA BURCU
CİCİ Ailesi önce 2018 yılının son günlerinde büyük oğulları Hakan’ı Duygu hanımla evlendirdiler. Daha sonra Giresun’da yoğun bir seçim çalışmasının içine giren Harun Cici, Temmuz ayının ilk haftasında  Alman hastalık kasasında (AOK) memure olarak çalışan küçük kızı  Burcu Cici’yi, Manisa /Salihli’li Aziz Karabulut’la nişanladı.

CİCİ SARAY İÇİN FİNAL OLDU
Malum Almanya’da yaşıyoruz. Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları Avrupalı Türkler için İZİN MEVSİMİ demektir. 2019 yılının tatil öncesi  son düğün etkinliği BURCU & AZİZ çifti için yapıldı. Yani bir anlamda CİCİ SARAY Düğün Salonu finali BURCU & AZİZ için yaptı.

 GENÇ ÇİFTLER ÇOK MUTLU
Nişanlanarak evliliğe doğru  ilk adımı atan Burcu ve Aziz çifti çok mutluydular. Çiftin mutluluğuyla,  CİCİ & KARABULUT ailelerinin mutluluğu da zirve yaptı.   Çok seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı nişan töreninde DJ Hasret icra ettiği müzikle misafirleri  adeta coşturdu. Nişana katılan davetliler hem organizeye hem de müziğe adeta hayran kaldılar.

GELİN ve DAMAT ADAYI ÇALDI, KONUKLAR OYNADI
Burcu & Aziz çifti bir ara davulu ellerine alıp, tokmağına dokundular. Onlar çaldı konuklar halay çektiler. Daha yedi ay önce dünya evine giren ağabey Hakan ve yenge Duygu  hanım da davul çalıp, misafirleri oynattılar.  Davul çalma enstantanesi  nişan törenin en güzel anı olarak hafızalara kayıt edildi.

AÇIK BÜFE YEMEK ÇEŞİDİ

CİCİ SARAY'ın sahipleri Hatice & Harun Cici,  konuklarını memnun etmek için her ayrıntıyı düşündüler ve  gerekeni yaptılar. Yaparken de adeta DÜĞÜN yapacak olanlara bir MESAJ verdiler.
Sanki; "düğünlerinize davet ettiğiniz konuk sayısı sınırlı olsun ama KALİTELİ bir organizasyon olsun" der gibiydiler...  Birbirinden leziz ve zengin Türk mutfağının en güzel çeşitleriyle konuklar gecenin geç vaktine kadar istedikleri zaman yeyip-içtiler.

KURDELE  ve  DUA
Burcu & Aziz çiftinin kurdele kesiminden önce DİTİB Werdohl Eyüp Sultan Camii’sinin Din Görevlisi Özgür Yalçı  dua etti ve tüm konuklar yapılan duaya  topluca AMİN dediler. Daha sonra çiftin kurdelesini gelin adayının amcası Ali Kemal Cici keserek, hayırlı-uğurlu olsun dedi.

MİNİK CİCİ'YE HAYRAN KALDIM
Yazmadan geçemeyeceğim!.. Sahnede sunum yaparken Ali Kemal Cici'nin oğlu ile çarpıştık. Daha 4 yaşındaki çocuk benden 3 defa ÖZÜR diledi. "Amca çok özür dilerim" dedi. 4 yaşındaki çocuğun NEZAKETİNE adeta hayran kaldım...
Eeee kendisi hem CİCİ ÇOCUK hem de annesi EĞİTİMCİ …
TR HABER Ajansı olarak „BURCU & AZİZ“ çiftini tebrik ediyor, ALLAH tamamına erdirsin diyoruz. Ey dostlar duyduk duymadık demeyin yakında DÜĞÜNÜMÜZ var!..



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir