Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18519 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2017 - 18:54

Bulancak, Canikli'yi büyük bir coşkuyla karşıladı

Büyüt
Küçült
Bulancak, Canikliyi büyük bir coşkuyla
Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli 11 Nisan Salı Günü Bulancak Cumhuriyet Meydanında Bulancak halkına hitap etti. Binlerce kişinin katıldığı Dirilişe Evet mitinginde açılışı Bulancak AK Parti İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü selamlama konuşmadı yaptılar.

Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli 11 Nisan Salı Günü Bulancak Cumhuriyet Meydanında Bulancak halkına hitap etti. Binlerce kişinin katıldığı Dirilişe Evet mitinginde açılışı Bulancak AK Parti İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü selamlama konuşmadı yaptılar. 

Selamlama Konuşması yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Sayın Başbakan Yardımcım ve Muhterem Hanımefendiyi ve siz değerli Bulancak Halkımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün Bulancak ilçemiz hükumetine ve milletin adamlarına sahip çıktığını yeniden gösteriyor. Bulancak ilçemiz 1 Kasım seçimlerinde Karadeniz sahilinin birincisi olmuştu. Yine Evet oyları ile bu halk oylamasında da sahilin birincisi olacağımıza inanıyorum. Onurlu ve gururlu bir gündeyiz. Başbakanlığa vekalet eden, büyük ağabeyimiz, partimizin kuruluşundan beri ilçemizi ve ilimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin bey ağabeyimiz sizlere hitap edecek. Belediye hizmetleri olarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyüğümüz Başbakan Yardımcımıza sizler adına huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. İlçemizin şu anda her tarafından bir çalışma var, her yer bir şantiye alanı. 20 yıllık işi inşallah 5 yılda yapıyoruz. Bu konuda bize her türlü desteği veren ve arkamızı yasladığımız Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli ağabeyimiz var.” Dedi.

                Canikli, “Ne güzelsin Bulancak, muhteşemsin Bulancak””

Bulancak Belediyesi Mehter takımının sunumunun ardında yoğun bir sevgi gösterisi ve alkışlarla konuşmalarına başlayan Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli konuşmalarına “Bulancak, Bulancak, ne güzelsin Bulancak, bugünde muhteşemsin Bulancak, hepinize çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerine başladı. Canikli, “Bugün buradan bütün dünyaya selam gönderiyoruz. Bulancak yine meydanlara çıktı. Bulancak coşkulu bir şekilde meydanlara çıktı. Bulancak’ın 16 Nisan’da yine özel bir görevi var. 16 Nisan’da Bulancak birilerine kontrollü Osmanlı tokadı atacak. Bütün dünya Bulancak’ın bu gür sesini duysun. Bu coşku Bulancak’ın 16 Nisan coşkudur dedi."

‘Bütünlüğe, birliğe kim el uzatırsa o eli kırarız’

2002 yılında beri ülkenin önünü kesmek için içeriden ve dışarıda çok ciddi hain çalışmalar yapıldığını belirterek, bunların hala devam ettiğini bildiklerini kaydeden Canikli, şunları söyledi:
“Bir taraftan ülkenin problemlerini çözmek, Türkiye’nin zenginleşmesini sağlamak, ihtiyaçları gidermek, aynı zamanda bu saldırılara cevap vermek, onları da def etmek hakikaten kolay değil. Bizim için önemli olan Türkiye’nin güvenliğidir. Önemli olan bu ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde, 780 bin kilometrekaresinin bir bütün olarak muhafaza edilmesidir. Bu bütünlüğe, birliğe kim el uzatırsa o eli kırarız, kırıyoruz, kırmaya da devam edeceğiz. Dost bildiğimiz ülkeler, terör örgütlerine bizde olmayan en ileri silahları verdiler. Verdiler de ne oldu? Hepsini söküp attık, atmaya da devam ediyoruz. 35-40 yıldır girilemeyen inlerine giriyoruz. Tabi işimiz bitmedi. Daha yapacak çok iş var.”

'Fetöcüler bukalemun gibi'

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ'nün çok iyi kamuflaj yaptığını ifade ederek, “Bukalemun gibi kendini içinde bulunduğu ortama uyumlaştırabiliyor. Şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapıyor. Fetullahçı Terör Örgütü başının bazı fetvaları var mensuplarına. Diyor ki, ‘gerektiği zaman içki içebilirsiniz’, ‘Her türlü kuralı ihlal edebilirsiniz.’ Fetullah Gülen denilen o terörist başının örgüt mensuplarına gönderdiği talimatlar var. Bunları biliyoruz. Daha ağır şeyler de var ama onları söylemeyeyim. Şu anda halen kendisini gizleyen, o örgütle bağlantısını iyi saklamış olan örgüt mensupları olabilir. Zaman zaman çıkıyor nitekim. Bylock görüşmeleri ve oradaki mesajlaşmalardan diğer gizli kalmış örgüt üyelerini şu anda yoğun bir şekilde tespit ediyoruz. Mücadele sonuna kadar devam edecek. En ufak bir geri adım söz konusu değil. Bulancak’tan bu terör örgütlerine destek veren arkalarındaki ağababalarına, para babalarına sesleniyorum; hain emellerinizden vazgeçin. Bu terör örgütlerinin hepsi maşa. Birileri tarafından kullanılıyor. Türkiye’nin güçsüzleştirilmesi, tarihindeki ihtişamlı günlere tekrar dönmemesi için birileri tarafından maşa olarak kullanılıyor terör örgütleri” dedi.
Kimsenin toprağında gözleri olmadığını kaydeden Canikli, “Bu topraklara göz dikersen, herhangi bir şekilde bu milletin geleceğiyle ilgili hain bir takım planların varsa, o planları da kafalarınıza geçiririz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Nurettin Canikli, şu anda nereye gidilirse gidilsin mazlum millete mensup bir kişiyle karşılaşıldığında o kişinin nasıl teşekkür edeceğini bilemediğini kaydetti. Canikli, "Özellikle umre ziyareti yapanlar, gittiğiniz zaman gelir bir tanesi 'Türk müsün' der. 'Türk'üm' dediğin zaman inanın ceketinizi, elbisenizi neyse yüzünüzü, gözünüzü öper ve duygulanır, ağlar. Gittiği zaman da 'Ben bir Türk’le karşılaştım, onunla dostluk ettim, arkadaşlık ettim' diye gurur duyar." dedi.

Dünyada, gönlünü bu şekilde Türkiye’ye dönmüş yüz milyonlarca insan olduğunu söyleyen Canikli, sözlerini şöyle tamamladı:

 

"Onları nasıl terk ederiz, kendi hallerine onları nasıl yalnız bırakırız? Bizimle birlikte seviniyorlar. Şu anda da 16 Nisan referandumunu inanın aynı bizim takip ettiğimiz heyecanla, aşkla takip ediyorlar ve bu hareketin başarısı olduğu zaman inanın bazı ülkelerde sabahlara kadar kutlamalar yapılıyor. Dolayısıyla onlar bizim dostlarımız, onlar bu milletin dostları. Onlara karşı görevlerimiz var, onlara karşı da yükümlülüklerimiz var. Yaptık bugüne kadar bundan sonra da yapacağız."

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir