Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17635 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2017 - 20:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun'dan Seslendi

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresundan

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Giresun Valiliği yanında, İnönü Caddesinde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 13 Nisan Perşembe günü Ordu programının ardından saat 16:30’da ilimize gelerek Giresunlularla buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı miting alanına gelişinde; Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Numan Kurtulmuş, Vali Hasan Karahan, Milletvekilleri ve il protokolü karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanda toplanan on binlerce Giresunluyu muhabbetle selamlayarak, “Ordu- Giresun Havalimanının açılışından beri buralara gelemedik, özlemişiz. Giresun Giresun olalı böyle bir ilgi görmedi. Ben sizinle gurur duyuyorum.  Bugün Giresun’u gördük sizlerle kucaklaştık ya artık gam keder yok. Ordu Giresun Havalimanımızdan memnun musunuz? Geçen yıl havalimanımızdan 780 bin yolcu gidip geldi.  Bu çok ciddi bir sayı. Ordu Giresun Havalimanı dünyanın sayılı nadide ender havalimanlarından biri. Memleketimin her yeri bir başka güzel, ama buralar bambaşka güzel. Bedenimiz uzaklarda olsa da ruhumuz Giresun’un Karadeniz’in güzellikleriyle yaşıyor. Bin yıllık tarihe sahip bir millet olarak geleceğe daha emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Giresun’a doğalgaz gelişiyle ilgili de müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Espiye ve Bulancak ilçelerimize önümüzdeki yıl doğalgaz getiriyoruz. Buralardaki kardeşlerimizde doğalgazın konforundan yararlanacak” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN “SABRİ BENİM, GÖNÜLDAŞIM”

15 Temmuz 2016 tarihinde, o zamanki adıyla Boğaziçi Köprüsü’nde gazi olan Sabri Ünal'ı sahneye çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sabri Giresunlu. Sabri 15 Temmuz gecesinin önemli bir gazisi. Sabri enteresan bir delikanlı, İlahiyat mezunu ama nevi şahsına münhasır. 6 yaşında bilgisayara başlamış. Bilgisayar Mühendisi değil ama onları solluyor. Yazılımcı, bayağı ileri. Ve o gece, Boğaz Köprüsü üzerinde birinci tank geliyor kendini onun önüne atıyor, burada yaralanmıyor, ikinci tank geliyor Sabri onun altına da kendini atıyor. Orada yara alıyor. Bazı yerlerinde yaraları var ama arka arkaya ameliyatlar oluyor. Sabri benim, gönüldaşım. İşte Giresun böyle Sabriler yetiştiriyor” dedi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ “GİRESUN BİR KEZ DAHA TARİH YAZIYORSUN”

Miting alanında Sayın Cumhurbaşkanımızın alana gelişinden önce bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun’un ilçelerini tek tek sayarak, "Hepinizden gurur duyuyorum, hepinizden Allah razı olsun, Cumhurbaşkanımızı, liderimizi bir kez daha Giresun coşkuyla bağrına basıyor. Giresun bunu hep yapıyor, Giresun uşakları bunu hep yapıyor. Giresun uşakları liderinin emrinde başkomutanının emrinde. Onun dostu bizim dostumuz, onun düşmanı bizim düşmanımız, Giresun bir kez daha tarih yazıyorsun, destan yazıyorsun Giresun bunu hep yapıyorsun." diye konuştu.

VALİ KARAHAN “BAŞIMIZI YERE EĞDİRMEDİNİZ”

Alanda toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Vali Hasan Karahan da “Sevgili Giresunlu hemşerilerim. Bu yağmurda bizi yalnız bırakmadınız. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı başımızı öne eğdirmediniz. Allah sizden razı olsun. Giresun her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur, onun yolunda olmuştur.  Cumhurbaşkanımızın ilk gelişini hatırlarım. Burada Vali Yardımcısıydım. 2001 ‘in 22 Temmuz’uydu herhâlde.  Kendisini ben karşıladım. Alucra’ya ben uğurladım. Ogün bugündür Giresun Sayın Cumhurbaşkanımızı bağrına basmıştır. 22 Aralık’ta da o meşhur 17 Aralık kalkışmasının Kumpasının hemen akabinde de Sayın Cumhurbaşkanım Giresun’a teşrif etmişlerdi. Siz Giresunlular da Allah razı olsun bizleri yalnız bırakmadınız. Giresun o zaman meydanlara sığmamıştı, yine böylesine coşkun böylesine muhteşem bir kalabalıkla Sayın Cumhurbaşkanımızı bağrına basmıştı. Tekrar teşekkür ediyorum. Tekrar bizlerin başımızı yere eğdirmediniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Giresun’umuz günden güne gelişiyor, büyüyor. İnşallah daha güzel günler daha yaşanır daha müreffeh şehirler inşa edeceğiz. Hep birlikte sizlerin gayretiyle, desteğiyle. Cumhurbaşkanımızın desteği oldukça, Başbakan Yardımcımızın desteği ile inşallah çok meseleleri, çok dağları aşarız ve Giresun’u Karadeniz’in incisi haline getiririz. Çok teşekkür ediyorum. Aziz misafirimize hoş geldiniz diyorum. Saygılar sunuyorum” dedi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir