Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12754 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   25 Şubat 2014 - 10:44

Dr. Erzurum dan gövde gösterisi!

Büyüt
Küçült
Dr. Erzurum dan gövde
Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen gecede Türk Milliyetçileri tek ses tek yürek oldu

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen gecede Türk Milliyetçileri tek ses tek yürek oldu

Dr. Erzurum'dan gövde gösterisi!


 Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Giresun Şubesi tarafından düzenlenen "Sevdamız Türkiye " konserinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum'a ve ilçe adaylarına tam destek verildi.

19 Eylül Kapalı spor Salonunda saha içi ve tribünler tıka basa dolarken salon dışında kalanlarla birlikte 3 bin 500 kişinin etkinliğe katıldığı belirlendi. Gecede Giresun Merkez ve İlçe Belediye Başkan adayları tek tek tanıtılırken en iddialı partinin MHP olduğu bir kez daha ortaya konuldu.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Başkanı Ertuğrul Konal, "Ülkü ocakları olarak belediye başkanlarımızın arkasındayız ve onların kazanması için elimizden geleni yapacağız. Allah izin verirse 1 nisan da bütün belediyeler üç hilal ile dalgalanacak” dedi.

Konuşmanın ardından MHP’li Belediye Başkan Adayları sahneye çıkarak partilileri selamladılar.

Gecede bir konuşma yapan MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, Bu seçim Türkiye’nin bir kırılma noktası, yada bir şahlanma çıkışı olacaktır" dedi.

Erzurum, "BDP denilen parti Türkiye Cumhuriyetini açıkça tehdit etmekte, 30 Mart’tan sonra özerkliğimizi ilan edeceğiz demektedir. Mevcut iktidarın verdiği tavizlerle hain emellerine ulaşmaya çalışmaktadırlar. Bu sebeple bu seçim Türkiye’nin en kritik ve demokratik imtihanı olacaktır. Partimize gittiğimiz her yerde ilgi ve alaka giderek artmaktadır. Bu durum bizleri oldukça sevindiriyor ve gururlandırıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Giresun’un her yerinde ve tüm ilçelerinde en iddialı parti haline gelmiştir. Türkiye’nin ve Giresun’un tek umudu Milliyetçi Hareket Partisidir. Giresun’da Milliyetçi Hareket Partisi ilk kez iddialı iki partiden birisidir ve favori partidir. 30 Mart akşamı Giresun’un tüm ilçelerinin tamamına yakını ve Giresun belediyesi sizlerin desteği ile Milliyetçi Hareketin kadroları tarafından yönetilmeye başlanacaktır" dedi.

Daha sonra Ülkü Ocakları Halk Oyunları Grubu bir gösteri yaptıktan sonra sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın verdiği konser ile gece sona erdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir