Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8397 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   09 Şubat 2014 - 17:36

Dr. Orhan Erzurum a büyük ilgi

Büyüt
Küçült
Dr. Orhan Erzurum a büyük
MHP Giresun Belediye Başkan adayı, Gedikkaya ve Teyyaredüzü Mahallelerini gezdi, vatandaşların sorunlarını dinledi

MHP Giresun Belediye Başkan adayı, Gedikkaya ve Teyyaredüzü Mahallelerini gezdi, vatandaşların sorunlarını dinledi

 Dr. Orhan Erzurum’a büyük ilgi

 

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Gedikkaya ve Teyyaredüzü Mahallelerini gezdi. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Erzurum projelerinden oluşan Taahhütlerini sundu.

Dr. Orhan Erzurum'a büyük ilgi

 “Belediyecilik uzmanlık ister İş bilenin kılıç kuşananındır” diyen Dr. Orhan Erzurum, gezileri kapsamında ziyaret ettiği mahallelerde Giresun’a dair çözüm önerilerini sunmaya devam ediyor. Dr. Orhan Erzurum, mahalle toplantılarında yaptığı konuşmalarda yepyeni ve çözüm odaklı bir belediyelik anlayışı ile işe başlayacaklarını belirtti. MHP Adayı Dr. Orhan Erzurum, şunlara yer verdi; “Raf ömrünü tamamlamış, son kullanma tarihi geçmiş, beyanatlar ve olmayacak vaatlerle siyaset yapma dönemi artık kapanmıştır. İnsanımız artık kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Şimdi iletişim ve teknolojinin hakim olduğu bir dünyadayız. Artık herkes okuyor, görüyor, işitiyor ve buna göre de meseleleri enine boyuna tartışıyor. Hiç kimse anlamadan, dinlemeden, sorgulamadan ve mesajların özünü öğrenmeden karar vermiyor.”

Dr. Orhan Erzurum'a büyük ilgi1

 “Yirmi birinci yüzyılda belediyecilik nasıl olmalı, vatandaşların beklediği hizmetler en kısa zamanda ve en güzel şekilde gerçekleşebilmeli, insanımız şimdi onun hesabını yapıyor” diyen Dr. Orhan Erzurum, “Belediyecilik gerçekten uzmanlık ister. Çünkü bu işler ağır vebali olan çok ciddi işlerdir. İşin mutfağından gelmek lazım. Meselelere vakıf olmak lazım. İnşaatı, altyapıyı, üst yapıyı, peyzajı iyi etüde edip, ona göre çözüm üretmek ve şehrin sorunlarını çözüp halkın sorunlarına karşı cevap vermek lazım” ifadelerine yer verdi.

Dr. Orhan Erzurum'a büyük ilgi2

 Dr. Orhan Erzurum, “30 Marttan sonra Giresun’da belediyecilik nasıl yapılır, Giresun halkı nasıl mutlu ve huzurlu olur tüm hedefimiz budur. Biz bu şehrin hizmetkarlığına talibiz.  Bizim yolumuz sevgi yoludur, dostluk yoludur, kardeşlik yoludur. İnsanlarımızın siyasi görüşleri, mezhepleri ne olursa olsun, inanın ki hiç önemli değil. Mühim olan bu güzel insanlara hizmet edebilmek onların taleplerini karşılayabilmek ve daha güzel bir Giresun için birlikte harekete geçebilmektir. Şunu bütün samimiyetinde ifade etmek istiyorum; nasip olur da bu güzel şehrin hizmetkarlığı bizlere tevdi edilirse, bu şehirde MHP belediyeciliğini uygulayacağız” şeklinde konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir