Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21061 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   24 Mayıs 2018 - 10:36

DR. ORHAN ERZURUM BASIN AÇIKLAMASI

Büyüt
Küçült
DR. ORHAN ERZURUM BASIN

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 27. Dönem Giresun Milletvekili adayı
Dr. Orhan Erzurum;

“GİRESUN HALKININ BENİMSEDİĞİ TEK LİSTE İYİ LİSTELERİDİR”

İYİ Parti Giresun Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum, Giresun İl Başkanı İbrahim Önal, Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Eroğlu, yönetim kurulu üyeleri ve partililer gerçekleştirdikleri istişare toplantısında seçim startını verdi.
İl Başkanı Önal yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verirken, Merkez İlçe Başkanı Eroğlu, “İYİ günler çok yakında” dedi. Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum ise “Listeler açıklandığından bu yana görüyoruz ki halkımızın kabul ettiği benimsediği tek liste partimizin listesidir” dedi.
ADALETSİZLİĞE DUR DİYECEĞİZ
Teşkilat olarak tüm adayların yanında olduklarını, AKP zulmüne dur demek için tek alternatifin İYİ Parti olduğunu belirten İl Başkanı İbrahim Önal, “Teşkilat olarak seçimlere hazırız. Genel Merkezimizin açıklamış olduğu listeyi ne olursa olsun destekleyeceğiz. İlk amacımız halkımızın yıllardır yaşadığı AKP zulmünün son bulmasıdır. Milletvekili adayımız Dr. Orhan Erzurum’un gasp edilmiş bir vekillik hakkı bulunmaktadır, geri alacağız” şeklinde konuştu.
HALKIN BENİMSEDİĞİ TEK LİSTE
Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, “Listeler açıklandığı günden bu yana Giresun halkının tek benimsediği liste İYİ Parti listeleridir. Herkese kapımız açık. Elele vererek birlikte başaracağız. Amacımız ve gayemiz ilk olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak, bir sonraki hedefimiz ise Giresun’dan en az 2 Milletvekili çıkarmaktır” ifadelerine yer verdi.
Giresun’da algı siyasetinin en belirleyici süreç olduğunu, şuanda ise algının kesinlikle kendilerinden yana olduğunu vurgulayan Orhan Erzurum şöyle devam etti;
“Çok kapsamlı bir seçim programı hazırladık. Giresun halkı bizleri çok iyi tanıyor, her vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Yarın sabah itibariyle seçim çalışmamızın startını veriyoruz. Genel merkezimizin birkaç gün içerisinde açıklayacağı seçim beyannamemiz ülkemizin aydınlık geleceğine ışık tutacaktır. Bizler inanıyoruz, Giresun halkı inanıyor. Giresun İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir