Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 23805 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   25 Mayıs 2018 - 10:56

Erzurum, ilk ilçe ziyaretini baba ocağı Dereli’ye gerçekleştirdi

Büyüt
Küçült
Erzurum, ilk ilçe ziyaretini baba ocağı Dereli’ye

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 27. Dönem Giresun Milletvekili adayı
Dr. Orhan Erzurum, ilk ilçe ziyaretini baba ocağı Dereli’ye gerçekleştirdi

“AKP’YE DUR DEME ZAMANI GELMİŞTİR”

İYİ Parti Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum İlçe ziyaretlerinin ilkini baba ocağı olan Dereli İlçesine gerçekleştirdi.
Baba ocağında yoğun ilgi ve alakayla karşılaşan Erzurum, “Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri oldukça önem sarf etmektedir. Kullanacağınız bir oyun önemi çok fazladır” dedi.
2015 yılında yapılan Genel seçimlerde iktidar partisinin Dereli meydanında vatandaşlara gülücükler ve vaatler dağıttığını ancak geçen süre zarfında tek çivi çakmadığını, şimdi yine gelip vaatlerine devam edeceklerini ifade eden Dr. Orhan Erzurum şöyle devam etti;
“16 yıldır ülkeyi yönetenlerin seçim vaatlerine bakınca, sanki bunca yıl, ülkeyi yönetenler, onlar değil sanıyorsunuz. Biz onların, millete yabancılaştıklarını sanırken, kendilerine de yabancılaştıklarına şahit olmak, hepimizi endişeye sevk ediyor. Elbette, yeni bir yönetime ihtiyaç var. Hiçbir sorun, onu üreten zihniyet ile çözülemez. Zaten değişim de bunun için lazım. AKP’ye dur deme zamanı gelmiştir. Artık bunların ülkeyi yönetemediği tescillenmiştir. Dereli ilçemize bakıyorum. Hafta günü, pazarı olmasına rağmen esnaflarımız zorda. Halkımızın alım gücü hiç yok denilecek kadar az. Tarım bitmiş, köylerimiz boşalmaya başlamıştır.
Ülkemizin, özellikle gençlerimizin üzerine örtülen, umutsuzluk örtüsünü kaldırmak zorundayız. Gençlerimizin umutlarını, ve hayal kurma özgürlüklerini, onlara yeniden vermek zorundayız. Bunun için acilen bir şeyler yapmamız gerekiyor.
Buradan tüm hemşerilerime sesleniyorum. Gelin bu düzeni değiştirelim. Değişime tepeden başlayalım. Genel Başkanımız Sayın Meral partimizin adaylarına sizlerden destek istiyorum. İnşallah milletimiz sandıkta gerekeni yapacak ve bu arkadaşlarımızı tatile gönderecek. Cenabı Hakk’a sözümüz olsun, bu ülkede adaleti, hukuku sağlayacağız.”
İYİ Parti Giresun Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum’un Dereli ziyaretine, İlçe Başkanı İsmail Bektaşoğlu, Aday Adayı Kubilay Yaman, İl ve İlçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir