Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 42554 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   20 Kasım 2018 - 17:32

Faal Muhtarlar Derneği ve Merkez Muhtarlar Derneğini ziyaret ettiler

Büyüt
Küçült
Faal Muhtarlar Derneği ve Merkez Muhtarlar Derneğini ziyaret

AK Parti İl Başkanı Avukat Aytekin Şenlikoğlu beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin Giresun Merkez Faal Muhtarlar Derneği ve Merkez Muhtarlar Derneğini ziyarette bulundu.
Ziyarette, muhtarlarla istişarede bulunarak sorunlarını dinleyen İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Ülkemizde ve Giresun’umuzda yerel yönetim anlayışında vatandaşa en yakın olan isim sizlersiniz. Kendi ismiyle seçilen, büyük sorumluluklarla hareket eden muhtarlarımıza Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok önem veriyor. Muhtarlarımızla ilgili yapılan her bir düzenleme, verilen her bir yetki, demokrasinin kuvvetlenmesi anlamındadır. Mahalle ve köylerimizde kapı kapı dolaşarak, vatandaşlarımızın problemlerini gidermeyi vafize bilen muhtarlarımızın bizlere söylediği her sözün çok kıymetli olduğunu vurgulamak istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde yarınlarımızı inşa ettiğimiz bu tarihi dönemlerde Giresun’umuzun, mahallelerimiz ve köylerimizin neye ihtiyacı varsa hangi sorunu varsa, muhtarlarımızla birlikte takibi ve çözümü noktasında elimizden geleni asla ardımıza koymayacağız.
Son dönemlerde, köylerimizin yaylalarına yapılan yapılaşmaların oluşturduğu sorunların çözümü için gerekli istişareleri hem Karadeniz İl Başkanları Toplantısında hem de Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşuyoruz. İlerleyen süreçte inşallah Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın huzuruna bu konuyu çözümüyle birlikte taşıyacağız. Bunun yanı sıra kamu hizmetlerinin köylere ve mahallelere daha hızlı bir biçimde ulaşmasını sağlayacak formülleri hep birlikte oluşturacağız. Köylerimizde sadece ana bölgelere değil, mahalli içi grup bölgelerine de hizmet götürülmesi için İl Özel İdaresi gerekli hassasiyetle çalışmalarını sürdürmektedir. Hizmetlerin elbette bir kaynağa ihtiyacı var. Ama asıl mesele bu kaynakların nereye kullanıldığını göstermektir. Yaklaşan bir seçim var. Belediye Başkanı Adayımızın belirlendikten sonra inşallah AK Parti olarak hep birlikte Gönül Belediyeciliği ile Giresun’u hizmet anlayışına kavuşturmak istiyoruz. Bu sebeple hizmet etmeyi vafize bilen muhtarlarımıza teşekkür ediyor, Giresun’a hizmet etmeye talip olmuş AK Partimize desteklerinizi istiyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir