Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8728 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   28 Ocak 2014 - 14:20

Giresun da sosyal belediyecilik hakim olacak

Büyüt
Küçült
Giresun da sosyal belediyecilik hakim
MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor

 

"Giresun'da sosyal belediyecilik hakim olacak"

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor ziyaret etti.

MHP adayı Dr. Orhan Erzurum, iyi niyetle çıktıkları yolda Giresun’a hazırladıkları projeler değişim yaratacaklarını ve istihdam sağlayacağını söyledi.

Esnaflara ve vatandaşlara belediyede yapacak oldukları hizmetlerin alt yapısını oluşturduklarını ifade eden Erzurum, “Hedefimiz Giresun'un hak ettiği hizmeti almasıdır. Sosyal ve ekonomik anlamda Giresun ne yazık ki arzu edilen gelişimi sağlayamamıştır. Belediyeyi mevcutlarından ve geçmişlerdekilerden daha iyi yöneterek, yapılamaz denilenleri yapmak istiyoruz" dedi.

"TARİHİ DOKU KORUNACAKTIR"

Dr. Orhan Erzurum temaslarında özellikle vatandaşlara şunları aktardı; "Şehirlerimiz kesinlikle rantsal dönüşüme kurban edilmeyecek ve çarpık kentleşmeye müsaade edilmeyecektir. Alt yapı, ulaşım ve yeşil alanlarla ilgili kaynaklar azami düzeyde verimli kullanılacaktır. Yapılan imar ve proje uygulamalarında; halkın ve toplumun değişik kesimlerini oluşturan esnaf, işçi, emekli, öğrenci, kadın ve gençlerin görüşü alınacaktır. Tarihi doku korunacaktır. Halkın imkanları asla peşkeş çekilmeyecek ve gelişmeden doğan zenginlik, belediye sınırları içinde yaşayan halka ait olacaktır.

"SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI HAKİM OLACAK"

MHP belediyelerinde, “sosyal belediyecilik” anlayışı hakim kılınacak; gıda, sağlık, eğitim ve benzeri yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaşacak ve bütün bunlar onların gururu incitilmeden yapılacaktır. Türk kültürünün yaşatılması ve öğretilmesi için her türlü sanat faaliyeti ve bunların içinde bulunan sanatçılar karşılıksız desteklenecektir.  Gençler ve kadınlar için sosyal donatı ve spor alanları yaşama geçirilecek ve okuma imkanı bulamamış insanlarımızın meslek edinmeleri sağlanacaktır.

"YAŞLILARIMIZ SOSYAL İMKANLARDAN FAYDALANACAK"

Özellikle yaşlı, dul, emekli ve şehit aileleri, sosyal ve kültürel her türlü imkandan öncelikle faydalanacaktır. Dünya çapında emsal teşkil eden şehir planları göz önüne alınarak şehirlerimiz iftihar edeceğimiz çağdaş görünüme kavuşturulacaktır. Bölgesel olarak iç ve dış turizm geliştirilecek ve bu itibarla sosyo-ekonomik ve kültürel hayatın gelişmesine katkı sağlanacaktır.

Ayrıca yerel manada ticaret ve sanayinin ivme kazanması için bu sektörlere pozitif manada ayrımcılık uygulanacaktır. Katılımcı demokrasinin en güzel ve en ileri örnekleri halkın görüşü alınmak suretiyle gerçekleşecektir. Bu vesile ile bilmenizi isterim ki; yaşamı kolaylaştıracak, mutlu ve huzurlu olmayı sağlayacak her türlü tedbir alınacaktır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir