Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13142 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Mart 2018 - 01:33

Alucra Halk Bank Şubesine Kavuşuyor

Büyüt
Küçült
Alucra Halk Bank Şubesine

kliği hissedilen Halk Bankası şubesinde sona gelindi, şube için yer kiralaması yapıldı.

Halk Bankası ilçemizde kurulduğu 1973 yılından 2002 yılına kadar hizmet vermişti. 2001 yılında patlak veren Ekonomik Kriz, finans ve bankacılık sektörünün büyük yaralar almasına sebep olmuştur. Türkiye genelinde bir çok banka tasfiye edilmiş, kamu bankalarında da küçülmek adına şubeleri kapatılmıştır. Alucra Halk Bankasıda yaşanan ekonomik krizden nasibi almış Halkbank Genel Müdürlüğünce Türkiye'de kapatılan 200 küsür şubeden biri olmuştu.
Alucralılar Muradına Erdi
2002 yılında kapatılan Alucra Halk Bankası şubesinin yeniden açılması yapılan çalışmalar olumlu sonuçlandı, Halk Bankası ilçemizde şube yeri için Alucra Belediyesine ait iş yerini yapılan protokolle kiraladı.
Alucralılar 2002 yılından bugüne kadar geçen 16 yılda şubelerini geri almak için çok çaba sarf ettiler. Halk Bankası Genel Müdür Yardımcıları Selahattin SÜleymanoğlu ve Mustafa Çödek'in gayretleriyle Banka yönetimi Alucra'ya şube açmasını onayladı.
Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı ile yaptığımız görüşmede;
"İlçemizin 16 yıldır beklediği bir gelişmeydi. Çok şükür artık bu hasreti sona erdirip şubemizi açıyoruz. Hürriyet Caddesi üzerinde Alucra Belediyemizin yeni yaptığı iş yerlerinden birini bankamıza kiraladık ve yer teslimini yaptık, 300 metre kare bir alana sahip olacak şube Karadeniz Bölgesinin en modern şubelerinden biri olacaktır. Bankanın mimarları çalışmalarını başlattı, Ramazan Bayramına inşallah şubemiz ilçe insanımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Şubemizin açılmasında büyük emekleri olan Milli Savunma Bakanımız sayın Nurettin Canikli beye, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcıları sayın Selahattin Süleymanoğlu beye ve sayın Mustafa Çödek beye emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ederim" dedi.
Alucrahaber.com olarak bizlerde şubenin ilçemize kazandırılmasında emek sarf eden, Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli'ye, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcıları değerli bürokratlarımız Selahattin Süleymanoğlu ve Mustafa Çödek'e, Belediye Başkanımız Asım Kaymakçı'ya, İl Genel Meclis Üyesi Durmuş Canikli'ye, Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Eker'e ve tüm emek sahiplerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Haber: Kadir Bekiroğlu – Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir