Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 49577 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   27 Kasım 2018 - 18:10

Giresunlu Hacı Ömer Yavuz Gemlik Belediye Başkan Adayı Oldu

Büyüt
Küçült
Giresunlu Hacı Ömer Yavuz Gemlik Belediye Başkan Adayı

Giresunlu Hacı Ömer Yavuz Gemlik Belediye Başkan Adayı Oldu

Bursa’nın denize açılan kapısı olan Gemlik’de Büyük Birlik Partisinden Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Giresunlu hemşerimiz Hacı Ömer Yavuz çalışmalarını sürdürüyor.

Nüfusun Temsildeki Önemi Ön Plana Çıkacak

Nüfusunun büyük çoğunluğunu Giresunlu hemşerimizin oluşturduğu Gemlik’de resmi olarak açıklanan adaylığı kesinleşen  tek Giresunlu Belediye Başkan Adayı olarak dikkat çeken Hacı Ömer Yavuz’a hemşerileri başta olmak üzere teşkilatının vereceği destek ile ipi göğüslemesi bekleniyor. Nüfusun temsil boyutunda etkili olduğu düşünüldüğünde oy oranı bakımından bir belediye başkanı seçtirmeye yeterli olan Gemlik’deki Giresunluların artık ellerindeki bu fırsatı değerlendirmesi bekleniyor.

30 Yıldır Gemlik’te ikamet eden Giresunlu hemşerimiz Hacı Ömer Yavuz daha yaşanılabilir bir Gemlik için kolları sıvadıklarını belirtirken; “Gemlik Bursa’nın önemli ilçelerinden bir tanesidir. Bununla beraber birçok sıkıntını yaşandığı bir ilçedir. Allah izin verirse hazırladığımız projeler ile Gemliğin geleceğini şekillendirmek istiyoruz.”

Gemlik’in Sorunlarını Çok İyi Biliyoruz

Ekonomik, Kültürel, Sosyal, Gelişmiş ve Yaşanılabilir bir Gemlik için hemşeri ve Gemliklilerden destek beklediklerini belirten başkan adayı Hacı Ömer Yavuz; “Gemlik’in sorunlarını çok iyi biliyoruz. Gemliğe nefes aldıracak projelerimizi seçim süreci yaklaştıkça kamuoyu ile paylaşmaya başlayacağız. Özellikle gençlerimizin teşkilatımıza büyük ilgisi bulunuyor. Ayrıca Büyük Birlik Partisi olarak mecliste grubumuz olmadığından dolayı oy oranımız biraz düşük kalıyor. Ancak Yerel seçimlerde partiden ziyade adayların kişiliği, karakteri ve projeleri ön plana çıkıyor. İnşallah  bu sene Gemlik’de el ele vererek değişimi hissettireceğiz” dedi.

Hacı Ömer Yavuz Kimdir?

1979 yılında, Giresun Dereli Yavuzkemal beldesi Hapan köyünde doğan Hacı Ömer Yavuz Gemlik’de dekorasyon işleri ile uğraşmaktadır. 30 Yıldır  Gemlik te ikamet etmekte olan Hacı Ömer Yavuz Büyük Birlik Partisi Gemlik İlçe başkanı iken, partisinin Gemlik Belediye başkan adayı gösterilmiştir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir