Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16604 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   14 Nisan 2017 - 20:31

İmrenilen ülke olduk

Büyüt
Küçült
İmrenilen ülke

AK Grup Genel Müdürü Giresunlu genç iş adamı, TÜGİK ve Bulancak Genç İşadamları Derneği Üyesi Ahmet Karahasan, gazetemize konuştu. Karahasan, “Artık imrenilen bir ülke olduk. Hep daha ileriye bakan ve günden güne çıtasını yükselten bir ülke haline geldik” dedi.

Giresun temsilcimiz Erkan Başkıran’a açıklamalarda bulunan AK Grup Genel Müdürü Giresunlu genç iş adamı, TÜGİK ve Bulancak Genç İşadamları Derneği Üyesi Ahmet Karahasan, referandum sürecine dair çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Karahasan, Giresun’un sandıktan evet çıkartacağını iddia etti. İşte o açıklamalar… “16 Nisan’da yapılacak seçim halkın geleceğinin tesisi için milli mücadeledir. Bu seçimde, bu mücadelede aklı selim herkesin evet demesi lazım. Sayın Cumhurbaşkanımızın bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağız. Her seçim nasıl destek verdik ise pazar günü de sandıkta ‘evet’i tercih edip yeni sistemin arkasında duracağız.”

CANİKLİ EN BÜYÜK ŞANSIMIZ

“Bizim en büyük şanslarımızdan biri ilimizin bakanı Nurettin Canikli’dir. Sayın Başbakan Yardımcısı gerçekten ilimizi için avantaj. Sorunları kendisi bizzat bildiği için çözüme kavuşturması da kolay oluyor. Ankara’ya giden hiçbir projenin geri döndüğünü görmedik. Bakanımız Canikli’ye ne kadar teşekkür etsek az. Giresun için kendisi bulunmaz bir nimet. Giresunlu da kendisinin kıymetini fazlasıyla biliyor.”

SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da, Başbakanımız Binali Yıldırım da bu ülke için fevkalade mücadele veriyorlar. İkisini de sonuna kadar destekliyoruz. Referandum sürecinde de kendilerine verdiğimiz destek bundan ötürü. İkisine de buradan teşekkür etmek istiyorum. Onların önderliğinde ülkemiz nefes aldı ve almaya da devam edecektir.”

ÇİFT BAŞLILIK SON BULACAK

“İnsanların evet demesi için akıl tutulması yaşaması gerekiyor. Ülkenin durumu, iktidarın hizmetleri, çift başlılığın önceki yıllarda yaşattığı krizler ortada iken yeni sisteme vatandaş tabii ki evet demeli. Başka bir konuyu tartışmaya bile açmamak gerek. Ben halkımızın yeni sistemi benimsediğini düşünüyorum ve sandıkta da evet yönünde sonuç çıkacağına eminim.’’

YALANLARA İNANMAYIN

“Referandum sürecinde öyle yalanlar gündeme getiriyorlar ki insan inanamıyor. Değiştirilen maddeler çok açık şekilde ortada. Neden böyle bir algı yaratılmaya çalışılıyor anlayamıyorum. Vatandaş açsın baksın. Değiştirilen maddeleri okusunlar, evet konusunda birleşileceğine inanıyorum. Zaten sıkıntılar doğuran bu sistem artık değiştirilmeliydi, işte şimdi değiştiriliyor.”

VAATLER TEK TEK YERİNE GETİRİLDİ

“AK Parti iktidarı tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de hizmetlerini eksik etmeden yerine getirmeye devam ediyor. İlimize kim hizmet ettiyse, kim ilimize katkı sunduysa hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Verilen sözler, vaat edilen projeler tek tek AK Parti iktidarı ile hayata geçti. Şimdi bize destek olmak düşüyor ve biz de görevimizi yapıyoruz. 16 Nisan akşamı sandıktan evet çıkması için mücadele veriyoruz.”

ULUSLARARASI ÇAĞ ATLADIK!

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, başkalarının yıllarca yapamadıklarını kısa sürede hayata geçirdi, geçirmeye de devam ediyor. Onu her seçimde destekledik, yine destekliyoruz. Gerek ekonomik, gerek ticari, gerek uluslararası ilişkiler ülkemiz çağ atladı. Artık Türkiye dünyada saygın ülkeler arasında ilk sıralarda yerini aldı. Bunun mimarı da reisimiz Erdoğan’dır.” “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, başkalarının yıllarca yapamadıklarını kısa sürede hayata geçirdi, geçirmeye de devam ediyor. Onu her seçimde destekledik, yine destekliyoruz. Gerek ekonomik, gerek ticari, gerek uluslararası ilişkiler ülkemiz çağ atladı. Artık Türkiye dünyada saygın ülkeler arasında ilk sıralarda yerini aldı. Bunun mimarı da reisimiz Erdoğan’dır.”

İSTİKRARLA ŞAHA KALKTIK

“Ülkemiz tek parti dönemi ile istikrarı yakaladı ve adeta şaha kalktı. AK Parti iktidarı bu ülkede 15 senelik görev süresinde devrim sayılacak hizmetler yaptı. Daha önceleri para dilenen ülkemiz artık milyar dolarlık projelere imza atıyor. Geçmişteki koalisyon krizleri, başbakana kitapçık fırlatan cumhurbaşkanları ve çekişmeler artık son buluyor. Yeni sistemle bürokratik vesayete, koalisyonlara, çift başlılığa, siyasi çekişmelere son veriliyor.”

GÜÇLÜ SİSTEM GELİYOR

“Güçlü ve halka hesap veren, halka sorumlu olan partili cumhurbaşkanlığı geliyor. Bu sistemle birlikte ülkemiz istikrarı yakalayacak. Halkımıza maddeleri çok inceleyerek dedikodulara, yalan yanlış iddialara itibar etmeden karar verip sandığa gitmelerini öneriyorum. Sonuçta her iki düşüncede olan vatandaşlarımız da bizim başımızın tacıdır.” “16 Nisan’daki kararından ötürü hiçbir vatandaşımızı yadırgayamayız. Kimse kimseye tercihinden ötürü hakaret edip, baskı yapamaz. ‘Evet’ diyenlerin ‘Hayır’ diyenlere, ‘Hayır’ diyenlerin de ‘Evet’ diyenlere saygı duyması gerekir. Ülkemizde kutuplaşmaya asla müsaade edilmemeli. Zaten bunu kimse de istemiyor.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir