Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 30167 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   31 Ağustos 2020 - 22:27

İşadamı Necati Demir DEVA saflarında

Büyüt
Küçült
İşadamı Necati Demir DEVA
Yalova' ikamet eden Aydındereli İşadamı Necati Demir DEVA Partisi saflarında

 

KAPILARIMIZ HERKESE AÇIK”

Giresunlu iş adamı Necati Demir’in DEVA Partisi’ne katılımı nedeniyle kahvaltılı bir program düzenlendi. Burada konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Demirhan,

“Kapılarımız herkese açık” dedi

Giresunlu iş adamı Necati Demir, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) saflarına katıldı. DEVA Partisi’ne olan katılım nedeniyle Yalova sahilde bir işletmede kahvaltılı program tertiplendi.

İşadamı Necati Demir DEVA saflarında

Kahvaltılı programa DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Demirhan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Burada bir konuşma yapan Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Dursun Erdem, “Bizde yeri olan değerli hemşerimiz Necati Demir’in DEVA Partisi’ne katılmasından dolayı onun onuruna Yalova Çotanaklarspor Kulüp Başkanı, ve Yalova Giresunlu İş adamları derneği başkanı Fahri Dedeyle yapmış olduğumuz istişareler da kahvaltı tertip etmek istedik. Onunla yapmış olduğumuz istişarede aramızda böyle başarılı kendi alanında uzmanlaşmış arkadaşlarımızı gerek kültürel gerek spor gerek siyasette her zaman yanlarında olduğumuzu, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu göstermektedir. Türkiye genelinde olduğu gibi şimdiden destek gören Yalova’da takdirle karşılanan yeni oluşum ve bu oluşumun İl Başkanı değerli kardeşimiz Mehmet Demirhan’ı tebrik ediyoruz ve değerli dostumuz Necati Demir’e çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

“Partimizde herkese yer var”

DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Demirhan ise partilerine büyük bir teveccühün olduğunu söyledi. Demirhan, “Partimizde herkese yer var. Her soruna mutlaka bir deva olacağız. Her kesimi temsilen birini davet ettik yönetimimize. İnsanlarımızın teveccühü var ama bir korku imparatorluğu var. Biz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde ifa edeceğiz. Önümüzdeki 2-3 ay içinde kongrelerimizi tamamlayacağız. Zaten ondan sonra her şey bambaşka olacak” şeklinde konuştu.

“Aidiyet duygumu kaybetmeme neden oldu”

Demirhan, “Sizi yol ayrımına iten neydi?” diye yöneltilen soruya ise, “Beni yol ayrımına iten AK Parti’de son zamanlarda alınan kararların istişarelerle değil de resen alınması, bendeki aidiyet duygumun kaybolmasına neden oldu. Bizim hiç kimseye minnet borcumuz yok. Her şeyin bedelini ödeyerek geldik. Evet, AK Parti’de milletvekili adayı olduk, bir misyon taşıdık ve o misyonumuzu da halka yöneticilerimize saygımızla sonuçlandırdık. Aidiyet duygumuzu kaybettikten sonra, bir yere ait olduğunu hissettirmezlerse orada ne işiniz var? Birçok yerden teklif geldi ama ben kendimi Sayın Ali Babacan’ın partisinde bulabildim. Demokrasi ve Atılım Partisi’nde siyaset yapmayı uygun gördüm. Beni heyecanlandıran bu partinin politikalarıydı. AK Parti de farklı partilerden gelen vatandaşlarımızla kurulmuştu. DEVA Partisi de farklı partilerden gelen ve gelecek olan vatandaşlarımızla kurulacak. Biraz saygılı olmak lazım. Zamana yaymak lazım. Çok partinin olması demokrasimizin zenginliğidir. Bizim sosyal medya hesaplarımızdaki paylaşımlarımıza farklı yorumlar yapılıyor ama biz onların altına düşmüyoruz. Orada sadece klavye sohbetleri oluyor. Biz yapacağımız güzel eylemlerle insanlarımıza kendimizi ispatlayacağız. Sadece biraz zaman istiyoruz. Kapılarımız da herkese açık” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir