Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21850 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   22 Ocak 2018 - 12:42

İYİ Parti Doğankent İlçe Teşkilatı Kuruldu

Büyüt
Küçült
İYİ Parti Doğankent İlçe Teşkilatı

Meral Akşener´in Genel Başkanlığında kurulan İYİ Parti´nin Giresun İl Başkanlığına Ünzile Yüksel’in atanmasıyla birlikte Doğankent Merkez Mahallede Parti binası tutularak ilçe teşkilatı kuruldu. 

İlçe Başkanlığına atanan İsmail Tarı gazetemize yaptığı açıklamada; “Yeniliklerin partisi olacak olan İyi Parti´nin ilçe başkanlığına atanmış olmaktan memnuniyet duydum. Atamanın yapılmasının hemen ardından çalışmalarımıza başladık. Yönetim kurulunu oluşturarak görev dağılımı yaptık. Seri bir şekilde üye kayıtlarımızı yapıyoruz diyen Tarı, 11.02.2018 Pazar günü ilçe kongremizi yapacağız. Partimizin seçime girebilmesi için biran önce kongre sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Şahsıma verilen bu görevi en iyi şekilde yapmak, Türk toplumunu bir araya getirmek kin ve nefret duygularından uzak toplumun tüm kesimlerini teşkilatımızla birlikte kucaklayan çalışmalar yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hayırla çıktığımız bu kutlu görevde alnımızın akıyla çıkmaya çalışacağız. Tüm Doğankent halkından partimize destek olmalarını istiyor Doğankent’in sorunlarının çözümü konusunda birlikte hareket edeceğiz diyen Tarı, ülkemizin menfaatlerini korumak için canla başla çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

İYİ Parti Doğankent ilçesi Kurucular Kurulu Listesi; Başkan: İsmail Tarı, Üyeler: Bekir İmamoğlu, Mehmet Güvendi, Mustafa Aslan, Muzaffer Alim, Medine Yılmaz, İhsan Coşkun, Recep Topar, Yakup Kabadayı, Gülhanım Patan, Hasan Özden, Feyyaz Patan, Hasan Balcı, Zeliha Patan, Eda Patan, Halil Cil, Osman Durmuş.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir