Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20141 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   03 Şubat 2018 - 14:51

İYİ Parti Piraziz Ve Tirebolu Teşlilatlarını Açtı

Büyüt
Küçült
İYİ Parti Piraziz Ve Tirebolu Teşlilatlarını

 

“Korkmuyoruz, korkmuyoruz, hak, adalet için iktidara talibiz”

İYİ Parti, Piraziz ilçe teşkilatının ardından Tirebolu ilçe başakanlığı  binasını da  partililerin vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleştirdi. Piraziz’de yaptığı konuşmada, Piraziz ilçesinde kapanan kurumları geri getireceğiz sözü veren Giresun İl Başkanı Avukat Ünzile Yüksel, ilçenin, 17 yıl süren AK Parti İktidarında ekonomik ve sosyal anlamda tarihinin çok gerisine gittiğini ve bu durumun İYİ Parti döneminde değişeceğini, sevimli bir ilçe olan Piraziz ve ilçe halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.

  İYİ Parti iktidarında, ilimiz ve tüm ülkemizde hak ve adaletin sağlanacağını vurgulayan Yüksel, korku imparatorluğunun artık yıkılmak üzere olduğunu özelikle vurgularken, “ Korkmuyoruz, hak ve adalet için iktidara talibiz” sözleri ile yaptığı konuşması yoğun ilgi gördü ve  Piraziz halkından tam not aldığı gözlendi.

Tirebolu ilçe başakanlığı binasının açılışında ilçe başkanı Erdinç Bektaş’ın birlik beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasının ardından konuşan İl Başkanı Av. Ünzile YÜKSEL, İYİ Parti döneminde hak ve adalet yerini bulacak diyerek başladığı konuşmasında; “O söz sizin bize emanetiniz olsun. İsteğiniz ve sözünüz başımızın üstündedir. İYİ Parti döneminde hak ve hukuk eşit olarak dağıtılacağı için emanetiniz ehil eldedir. Bugün önemli bir gün. Sadece bizim için değil, Tirebolu için değil, Giresun, Türkiye, Ortadoğu hatta tüm dünya için önemli bir gün. Niye önemli bir gün! Yaşadığımız coğrafya zorlu bir coğrafya. Bu coğrafyada irili ufaklı yüzlerce medeniyet geldi geçti. Fakat bin yıl önce bu coğrafyaya Türk mührünü bir vurdu ki;  bunu kazabilmek için değil yedi düvel, 70 düvelde gelse, bunu asla başaramayacak. İşte yaşadığımız bu günlerde ülkemizin içinde bulunduğumuz siyasi ve ekonomik durumu göz önüne alındığında, hiç kimse her şey çok iyi diyemez. Fakat birileri her gün gündem değiştirerek, her gün yeni olay yaratarak her şey günlük gülistanlık gibi anlatıyor. Ancak yaşadığımız sorunlardan böyle olmadığını herkes görüyor.” dedi.

        “ÇIKIN MEYDANLARA”

İYİ Partinin zorunluluktan doğduğunu söyleyen Avukat Yüksel konuşmasına şöyle devam etti;  “Ülkemizin bu günkü acı tablosundan yakınan halk bize artık usandı. İşte bu sebeple İYİ Parti Türkiye’nin gerçeklerinden doğdu. Bu millet bize; “ Çıkın meydanlara kurun partinizi, oyumuz sizindir, yönetin bizi” dedi ve bizlerde artık ülkemizde yaşanan haksızlıklara karşı gelmek için bu meydanlardayız. Onca adaletsizlik yaşanıyor. Onca usulsüzlük yaşanıyor. Hak yok, hukuk yok. Adalet yok. İnsanlar korkutulmuş. Fakat artık korkmuyoruz. Çünkü bizler sadece Allah’tan korkar ve ancak onun huzurunda eğiliriz.”diyerek yaptığı konuşması Tirebolu halkı tarafından büyük ilgi gördü.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir