Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18070 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Kasım 2017 - 18:54

Ülkücüler, Giresun Tarihinde Bir İlki Başardılar

Büyüt
Küçült
Ülkücüler, Giresun Tarihinde Bir İlki

 Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Sebahattin Gündüz Giresunlu ülkücülerin, "Doğumunun 100. yılında Başbuğ Alparslan Türkeş 3. Türk Gençlik Çalıştayı ve Kurultayı" kapsamında Alparslan Türkeş'in kabrini ve Anıtkabir'i ziyaret ettiklerini bildirdi.

Kurultayda emniyet sayılarına göre toplam 295 bin genç katılımın sağladığını belirten Ülkü Ocakları İl Başkanı Sebahattin Gündüz, Genel Başkan Olcay Kılavuz’un öncülüğünde Başbuğ Alparslan Türkeş'in kabrinden Anıtkabir'e yürüdüklerini bildirdi. Giresun Ülkü Ocakları olarak 500 kişinin katılım sağladığı kurultayın dünya tarihine geçtiğini ifade eden Gündüz, “Genel Başkanımız Kılavuz’un emrinde ilerleyen uzun yolu başarıyla bu sınavı atlatan Giresun İl ve İlçe Ocak teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Gündüz, “Giresun'da bir gençlik kolları tarihte bir ilki gerçekleştirerek Giresun'dan Ankara'ya 500 kişi 10 otobüs ile gidildi. Teşkilat düzeni alarak hiçbir sıkıntı yaşanmadan gidilen ve geri gelen 500 kişi Giresun tarihine geçtiler. Kurultayda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasında İşte Ülkü Ocakları işte Gençlik burada heyecan burada irade burada” ifadelerine yer verdi.

Kurultay Salonu’na MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’e ait sözlerin yer aldığı pankartlar asıldı. Pankartlarda “Türk Devletinin yenilmez, zinde hayat gücü ve Türk milletinin teminatı ve istikbali gençliktir”, “Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur, ruhsuz beden ceset olur”, “Ülkü Ocakları yaşatılmalı çünkü Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği kutsal bir ocaktır” sözleri dikkat çekti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir