Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17096 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   19 Şubat 2017 - 18:48

Milletin Partisi Osmanlı Parti İktidar Kongresini Yaptı

Büyüt
Küçült
Milletin Partisi Osmanlı Parti İktidar Kongresini

Osmanlı Parti ''Tüm Dünyayı  Adaletle  yöneteceğiz'' sloganıyla 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi, Kongrede kısa bir konuşma yapan Genel Başkan İbrahim Ünye çok net mesajlar verdi...

Genel Başkan Ünye: Sayın Divan  Değerli  yol arkadaşlarım, Basınımızın kıymetli Mensupları hepiniz  Osmanlı Partimizin 1. Olağan Genel Kurul toplantımıza Hoş geldiniz..

Osmanlı Partimizin Kuruluşunda bizleri yalnız bırakmayıp, Kongremizde de yalnız bırakmadığınız için, sizleri Yüce Allah’ın en güzel Selamı ile selamlıyorum (…) 

Bu, Kutlu yola çıkarken; tereddüt etmeden partimizin Kuruluşunda veya Kongre sürecinde bizlerden Maddi ve Manevi desteklerini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Gerek kuruluş aşamasında ve gerekse Kongre sürecinde her zaman yanımda olup desteğini benden esirgemeyen, her sıkıştığımda yolumu ve yönümü aydınlatan, Kıymetli eşim Muhide Hanıma teşekkür ediyorum

Osmanlı Partimizin Kuruluşunu, TV ve Gazetelerinde Haber yapmak suretiyle, Halkımıza duyuran Türk basınına Teşkilatım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum

Kongre sürecinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen, Çankaya ikinci Seçim Kurulunun Yöneticilerine ve bu Pazar gününde İstirahatından feraget ederek bizleri yalnız bırakmayan görevli kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum

Partimizin Kurulduğu günden bu güne kadar, bizatihi şahsımı ve görevlendirdiğim arkadaşlarımı arayarak;  bizlere Hayır Dualarını eksik etmeyen ve her zaman yanımızda olduklarını belirten Müslüman Türk Halkına Teşekkür ediyorum

Değerli Dava arkadaşlarım; Osmanlı Partimiz Kurulduğu günden beri Müslüman Türk Milletinin ''Umudu'' oldu, her geçen gün daha da güçlenen partimiz, bu gün 1. Olağan Genel Kurulumuzu yapmak üzere bizleri bir araya getirdiği için Rabbimize Şükürler olsun. Biz siyaseti Menfaat için Makam Mevki için yapmayacağız, Biz siyaseti Allah rızası için yapacağız, biz bunun bu Kutlu yola çıktık, bunun için Partimizin adını Osmanlı Parti koyduk..

Geçmişimize baktığımız zaman; Ecdadımız her yapacağı işte Allah’ın rızasını aramış bizde, Ecdadımızın yolunu ve izini takip edeceğiz. Bugün; Siyaset makamının kirlendiğini ve siyasilere güvenin kalmadığını görüyoruz, Osmanlı Parti olarak, hem siyaseti hem de siyasetçiyi güvenilir hale getireceğiz, Siyasetçiler bugün Ülkemizi bir Maceraya sürüklemektedirler, Vatanımızı hapsettiler, yönünden ve yolundan saptırdılar, Osmanlı Parti olarak; Türkiye’nin yolunu da Bahtını da açacağız, ‘’Müslüman Türk Milletinin’’ ayaklarında ki tüm prangaları kırarak, ‘’Tam Bağımsız Lider Ülke Türkiye’’ sloganıyla projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz…

Bizler ne Avrupa Birliği (AB) ne Birleşmiş Milletler(BM)  ne NATO nede ŞANGAY vs hiç birini benimsemiyoruz, Osmanlı Parti olarak; acilen yapacağımız İslam Birleşmiş Milletlerini, İslam Ekonomisini , ve İslam Para birimini hayata geçireceğiz.. Terörist israille yapılan tüm anlaşmaları İPTAL ederek, tüm anlaşmaların detaylarını Müslüman Türk Halkına açıklayacağız, bu anlaşmaları yapanların alayına hesap sorarak Terörist israili haritadan sileceğiz.

Siyasetçilerin Miting meydanlarında Halka verdiği sözleri tutmadıklarını görüyoruz; Bizler yapmadıklarımızı söylemeyeceğiz ve söylediklerimizi de yapacağız, bu noktada bedeli ne ise ödemeye hazırız.

Hatırlayın tüm siyasi Partiler; bir önceki seçim meydanlarında ‘’Yeni Anayasa’’ yapacağız diyerek Halktan oy istediler…! Peki yapıldı mı yeni Anayasa.?!? Yapamadılar ve yapamazlarda..!  Halk İdam istiyor getirebilirler mi.? Getiremezler.! Çünkü hepsi aynı elden besleniyorlar, aynı BOP’a hizmet ediyorlar.. Bopçuların  topçuların Şer güçlerin emir erleri san ki..!  Ne derse harfiyen onu yapıyorlar..

Şimdi 18 Maddelik bir Anayasa Paketi sundular..!

Bu pakette

Tecavüzcüye Vatan Hainlerine ‘’İDAM’’  neden koymadınız.? Elinizden alan mı vardı, önünüze çıkan mı vardı.? Tehdit mi ettiler.? Neden İdamı getirmiyorsunuz.? OHAL sürecinde yapılan bir ‘’REFERANDUM’’ da Halk sağlıklı karar veremez, neden hala OHAL’ uzatıyorsunuz.? Neden korkuyorsunuz..? Dün beraber olduğunuz İnsanlar bu gün Düşman mı oldu.? Neyi bölemediniz.? FETÖ cüler her yere sızdılar da; bir tek AKP ve MHP yemi  sızamadılar.? Temizlemeye neden kendi içinizden başlamadınız.? Korkunuz nedir.? Yaptığınız bu Anayasa/Sisteme bir isim verilecekse: ''AKP ve MHP sistemi diyebilirsiniz'' bu sisteminizin içerisine ‘’İDAM’’ koyarsanız Millette gönül hoşluğu ile evet der, Osmanlı Parti olarak biz ‘’EKSİK’’ ama şartlı olarak Türk Milleti ile evet diyeceğiz, ancak şartımız ‘’Tecavüzcülere ve Vatan Hainlerine’’ İdamı getirmek ve ‘’Ayasofya Camiini İbadete açmaktır’’ Bu şartlarımızı da kabul ederlerse bizde ‘’Evet’’ deriz..

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi Allah’a Emanet ediyor ve Kongremizin Müslüman Türk Milleti için Hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan Niyaz ederim ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.

Genel Kurulda Tüm delegelerin oylarını alarak Yeniden Genel Başkan seçilen Ünye; Partisinin Kadrolarına da Flaş izimleri getirdi, Teşkilat Başkanlığına İsa Somuncuoğlu, Genel Başkan Baş Danışmanlığına ise Halil İbrahim Akkoyun getirildi..



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir