Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21379 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   10 Nisan 2017 - 12:54

Cemal Öztürk Şehir Merkezinde Devam Etti

Büyüt
Küçült
Cemal Öztürk Şehir Merkezinde Devam
AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, referandum çalışmalarına şehir merkezinde devam etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Öztürk, 16 Nisan’daki referandum öncesi vatandaşların sorularını yanıtladı.

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, referandum çalışmalarına şehir merkezinde devam etti.   Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Öztürk, 16 Nisan’daki referandum öncesi vatandaşların sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte ekonomik büyümenin hızlanacağını söyleyen Öztürk, 2023 hedefleri içinde uygun bir zemin oluşacağına dikkat çekti. Yeni sistemle birlikte insanımızın refah ve kalkınmadan daha fazla pay alacağını ifade eden Öztürk, yatırımların artacağını, yeni iş imkânlarının doğacağını ve milli gelirimizin yükseleceğini sözlerine ekledi. 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte, Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmamızın yolunun açılacağına dikkat çeken Öztürk,’’ Rejim değil, sistem değişiyor. Üniter yapımız güvence altına alınıyor, Cumhuriyetimiz güçleniyor. İcraatçı Hükümet, Güçlü Meclis geliyor. Hükümet icraat ve hizmet üretiyor. Erken seçim krizleri tarihe karışıyor. Daha akılcı, daha sorumlu bir siyaset anlayışı geliyor. Hızlı düşünen, hızlı organize olan, etkili ve doğru karar veren, anında uygulamaya geçen yeni hükümet sistemi terörle mücadelemize güç katacak. Milli savunma sanayimiz daha da büyüyecek. Terör örgütlerinin kökü kazınacak, mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürmeye devam edecek.’’diye konuştu.

Türkiye’nin Hızına Hız, Gücüne Güç Katacağız

 

Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte Türkiye’nin hızına hız, gücüne güç katacağız diye konuşan Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü:’’12 Eylül anayasasında öyle bir sistem kurmuşlar ki adeta işlesin diye değil de, işlemesin diye kurmuşlar. İkide bir arıza çıkarsın, vesayetçiler de hemen duruma müdahil olsun diye kurmuşlar. Bir defa çift başlılık var. Hatırlıyorsunuz değil mi Sezer-Ecevit kavgasını?  Ne yaptı Cumhurbaşkanı?  Başbakana anayasa kitabını fırlattı. Gecesine ekonomik kriz çıktı, ülke perişan oldu. Sonra 15 yıl boyunca önümüze çıkarılan sayısız engel var. 367 icadı çıkardılar. Partimize kapatma davası bile açtılar. Hukuk sistemini siyasete ayar çekmek için kullanmaya kalkıştılar. Millet bunları unutmaz. Sonra bürokratik hantallık var. İşleri ne kadar hızlandırsan da bir yere kadar. Bakmayın, 15 yılda Türkiye’yi üç kat büyüttük, ama bunu yaparken neler çektik, ne zorlukları geride bıraktık. Şimdi tıkır tıkır işleyen bir yönetim sistemimiz olacak. 15 yılda yaptığımızı 5 yılda yapacağız. Yapmak istediğimiz çok icraatlar, çok hizmetler, çok projeler, çok reformlar var daha. Türkiye’nin hızına hız, gücüne güç katacağız.’’



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir