Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17592 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Nisan 2017 - 22:42

Deniz Yıldızı Derneği’ne, 11. Giresun Günleri’nde Yoğun İlgi

Büyüt
Küçült
Deniz Yıldızı Derneği’ne, 11. Giresun Günleri’nde Yoğun

Giresun Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz, 11.’si düzenlene Giresun Günleri’nde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Deniz, yaptığı açıklamada Derneğin Giresun açısından önemine vurgu yaparken; şu ifadeleri kullandı:

 

“Giresun Günleri ilk defa 2006 yılında yapılmaya başlandı. Biz de Dernek olarak ilk günden bu yana Giresun Günleri’ne katılım gösterdik. Bu sene 11.’si yapılan Giresun Günleri’ne 11. katılımımızı göstermiş olduk. Giresun Federasyonu, Giresun Günleri’nde kullandığımız standımızı bize ücretsiz olarak tahsis etmektedir. Bu çerçevede mevcut Başkan Mehmet Kuğu’nun şahsında, Giresun Federasyonu’na Başkan ve yönetici olarak hizmet etmiş tüm Giresunlulara; Giresun Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Derneğimiz Giresun’da; veren elle, alan eli buluşturarak duygu bağını oluşturmaya çalışıyor. Gurbette yaşayan Giresunlularla, Giresun Günleri vesilesiyle bir araya gelme şansı buluyoruz. Birçok gurbetçi Giresunlu, özellikle televizyon programlarımız sayesinde Giresun Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni tanıyor ve son derece güveniyor. Ayrıca Derneğimizi tanımayan gurbetçi Giresunlu hemşehrilerimiz de oluyor. Biz bu tür organizasyonlar sayesinde Derneğimizi bilmeyen hemşehrilerimize Derneğimizi tanıtıyoruz. Hemşehrilerimiz de Derneğimizi tanıdıktan sonra, Giresun’da sosyal yardımlaşmaya öncülük eden böyle bir Dernek olmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ediyorlar.

 

Giresun Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne benzer başka bir dernek Giresun’da yok. Bu anlamda Derneğimiz çok önemli bir görevi yerine getiriyor diye düşünüyorum. Kar kış demeden, en yüksek ücra köylere ve mezralara bile giderek vatandaşlarımıza yardım ulaştırıyoruz. Bu yardımları ulaştırırken ana felsefemiz, durumu en zorda olana daha önce yardım ulaştırmaktır. O kadar çok ihtiyacı olan hemşehrimiz var ki; Giresun Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği bence Giresun için olmazsa olmaz diyebileceğimiz kadar önemli bir Dernektir. 11. Giresun Günleri’nde de çok yoğun ilgi ve destek görüyoruz. Bundan dolayı özellikle gurbetçi Giresunlu hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.

 

Giresun Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği, kurulduğu günden bu yana özellikle eğitim konusunda sıkıntı çeken evlatlarımıza birçok yardımın ulaştırılmasına vesile olmuştur. Biz insanlara buzdolabı ya da çamaşır makinesi verilmesinin öncelikli yardım konusu olduğunu düşünmüyoruz. Bizim yardım konusunda önceliklerimizin başında eğitime destek vermek geliyor. Hemen ardından barınma sıkıntısı çekenlere yardım etmek geliyor. Bu çerçevede Derneğimiz barınma sıkıntısı çeken ihtiyaç sahiplerine geçen sene 9 tane evi teslim etti. Bu sene ise 5 evimizin yapımı devam ediyor. Bunların dışında sağlık yardımlarına da çok önem veriyoruz. Bu anlamda Giresun Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Giresun için çok önemli bir değerdir diye düşünüyorum.”

 

Haber: Hakan UĞURLU - www.kerasushaber.net - İstanbul



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir