Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 29061 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   01 Haziran 2018 - 11:34

ORHAN ERZURUM BULANCAK’TA

Büyüt
Küçült
ORHAN ERZURUM

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Giresun Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum, seçim gezilerini Bulancak İlçesinde sürdürdü.

İlçe halkının yakın ilgisi eşliğinde çalışmalarını sürdüren ve Bulancaklılardan destek isteyen Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum, “Milletvekili seçildiğim taktirde şunu yapacağım bunu yapacağım demeyeceğim. Ben Milletvekili seçildiğimde yanınızda olacağım. Gücüm yettiği kadar Giresun’un meselelerine duyarlı olacağım. Evimi Ankara’ya taşımayacağım “dedi.

İktidar Partisine Giresun halkının her zaman destek verdiğini ancak Giresun halkının bu destek karşılığında hiçbir şey göremediğini vurgulayan Erzurum sözlerine şöyle devam etti; “İki Milletvekili arkadaşımız var. Yeni dönemde yeniden aday gösterildiler. Yine halkımızdan destek istiyorlar. Tamam isteyin, ancak çıkıp hangi hizmetleri yaptığınızı da açıklayın. Halkın gözüne Yunanistan da açtığınız resim sergisini, çay ocağı açılışlarını sokmayın.”

Giresun halkının menfaatleri söz konusu olduğunda siyasi kimliğini her zaman bir kenara bıraktığını, bundan sonra da bırakacağını ifade eden Erzurum sözlerine şöyle devam etti; “Ben bu şehrin sıkıntılarını beraber yaşadık, yaşıyoruz. Artık kaybedecek zamanımız yoktur. Ben buradan Giresun halkına çağrıda bulunuyorum. Artık bu insanlara dur demenin zamanı gelmiştir. Komşu illerimiz geçmiş dönemlerde Giresun’a gıbte ile bakar, her hafta sonu buraya gelirdi. Şimdi biz gidiyoruz. Eskiden birçok fabrika ve mağaza Giresun’da iken, şimdi komşu illerimizde. Aslında anlamaya gerek yok. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz, görüyoruz.”




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir